Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
forumowicz

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: forumowicz »

Bożenko podrzucaj tez do mnie. Może być winko 😉 ja właśnie zasuwam do Wrocławia od wieczora z nieba lecą nieprzerwanie strugi deszczu...łaknę pogodnego dnia jak kania dżdżu. Zostawiam pozdrowienia i duuuuużo pozytywnej energii. Obiecuję też nie angażować mysli do mało konstruktywnych dyskusji z ludźmi z równoległej rzeczywistości. Pa pa
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Uważaj na trasie Florka , może być ślisko :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

To zapraszam, podzielimy się pracą... ja będę lizał a Ty kleiła ;) :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A masz tyle kleju w lizaku :?: ;) :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

no mięsko się robi to można wrócić :) ... Gieniu będziesz mogła sprawdzić na ile starcza ;) , pewnie na parę partii :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To zależy ile Bożenka podeśle ;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Najwyżej się dokupi ;) :lol:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: BozenaMat »

Spoko spoko. Nic nie trzeba dokupywać, chyba że połowę unicestwicie konsumując :lol: Wina jest tyle, że i na chrzciny styknie. :lol: Zaznaczam, że jeszcze nic o przychówku nie wiem, ale być może noc poślubna będzie owocna :lol: A jak nie ona, to wyjazd poślubny czymś zaowocuje :roll:

A co do klejenia, to tak, by napis z imionami nie był do góry nogami :D A jak krzywo co nieco będzie, to i tak pewno nikt tego nie zauważy :D

Dzięki wszystkim za słowne wsparcie. Przyznaję się bez bicia... z wolna dopada mnie stres, ale przy córci tego nie okazuję. Dość bidula ma swojego :D

Florciu....... mknij, ale ostrożnie i wracaj szczęśliwie :)
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Cygana »

Dzień Dobry Mieszkańcy :kwiat: I ja chętnie pomogę Bozenko w przygotowaniach, jako doświadczona matka weselna wiem co przezywasz.Jak zawsze wsparcie od mieszkańców, w jedności siła....zabrzmiało politycznie :roll: U mnie cieplutko,co prawda burzowo,ale jakoś nie jest źle. Oj Florcia jak ja Ci zazdroszczę, też bym tak pognała,uważaj na siebie i szczęśliwie wracaj.......Tylko miłych chwil kochani :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wieczorne, deszczowe pozdrowienia ze Świdnicy. Brrr...we wrocławskim NFZ wysiedzialam się godzinę. Pani nr 1 przyjazna ale nie ogarnięta, pani nr 2 marzyła tylko o tym aby wyjść z pracy, nie dziwię się jak każdy dzień tak wygląda. I dlatego też szansa dodzwonienia się zerowa. Zwroty są. Jelenia Góra, Krasnobród (masakra) i ...Połczyn. Ale za 3 dni...
Złożyłam pismo o zwroty ale nie chcę jechać na siłę. Acha pytałam też czy w chwili przyjęcia papierów do weryfikacji nadawany jest już kierunek kuracji. Pani spojrzała na mnie jak na debila. Generalnie dzień stracony, w ulewnym deszczu nawet się nie chciało przejść na Rynek. Miłego wieczoru.
ODPOWIEDZ