Rzuć palenie z N-S (anatorium )...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Rzuć palenie z N-S (anatorium )...

Post autor: malgorzatas »

Nie palilam :-) nie pale i nie dede palila i jestem tego pewna :-) i nie mam z tym problemu:-)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

medi pisze:eeee tam ,a co to za palenie ,ten da tamten nie da :twisted: :twisted: :twisted: Palę bo lubię :D :D :D ...I nie dam się odzwyczaić :twisted: :twisted: :evil:
I czytaj uważnie Jacky6 jak dajesz minusy ,ten da tamten nie da znaczy dokładnie ,palę jak mnie poczęstują czyli nigdy nie wpadłam w nałóg ,palę bo lubię i tyle .Nie jestem tak jak Ty czy mój mąż nawróconym co to sam nie może bo zdrowie nie pozwala to każdego innego potępi .Znam takich co palili po 40 papierosów dziennie przez 20 lat i nawet nie mają nadciśnienia ,znam takiego któremu niby znaleźli raka płuc chyba 8 lat temu i wysłali na rentę , a teraz twierdzą że żadnego raka nie ma ,a on jak palił 40 dziennie tak pali nadal i ma się dobrze .Osobiście jakoś nie przepadam za nałogowcami ,ale za fanatykami też nie :evil: :evil: :evil: Resztę sobie dośpiewaj sam :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

I ja, podobnie jak Basia6 i Małgosia, nigdy nie paliłam, nie palę i palić nie zamierzam :!: :!:
Kiedyś znane mi było "palenie bierne", ale teraz, gdy w wielu miejscach nie wolno palić, jestem z dala od palaczy i dobrze mi z tym bardzo :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: krecik »

Medi :kwiat: to częste reakcje byłych palaczy :lol:
Mi akurat towarzystwo palaczy nie przeszkadza ;) ...od dłuższego czasu nie czuję żadnych zapachow :lol: :lol: :lol: ... i jest mi z tym dobrze, a zwłaszcza w autobusie gdy jadą też zule :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Oby jeszcze zakazali palić E- papierosy w publicznych miejscach . Bo jaki by nie był to papieros. Widziałem palących nawet w Komunikacji miejskiej .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

O qrde :oops: :oops:
Jeszcze palę a byłam tak blisko rzucenia i prrrrrrrr, nic z tego nie wyszło ale będę dalej próbowała ;)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

"Bierne" palenie jest szkodliwe dla zdrowia,tych niepalących. :!: A często się to zdarza.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Wyznaję zasadę że jeżeli mi coś przeszkadza w towarzystwie to ...wychodzę i tyle .Jeżeli palący respektują zakazy to w czym problem :?: To tak jak z aborcją te które hmm ...to najgłośniej krzyczą żeby zakazać :twisted: :twisted: :twisted: Palacz też człowiek ,alkoholik też człowiek (czasami o niebo lepszy od zagorzałych abstynentów) idę sobie do szwagra może poczęstuje ...bo się wkurzyłam :evil: :twisted: :twisted: :twisted: Sayonara założycielowi tematu :D :D
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 00:51

Post autor: Blondi »

Witam...nie paliłam,nie palę i palić się chyba już nie nauczę ...ale wyznam ,że nie przeszkadza mi dymek papieroska osób palących w towarzystwie. :)
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Kiedyś jako młode dziewczę próbowałam palić w wakacje, ale szybko mi to przeszło i od tamtej pory nie miałam papierosa w ustach ...nigdy więcej ...
ODPOWIEDZ