Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
a czy ja imninie odpiwadm w tym temaci, zaczepilasy mnie nie intersujo, trzeba pisa ak byles to pisz ajka nie to nie psuj tematu .klejne badania wzroku wstycznia 2017.wszystkiego dobrego,
niebieskooki pisze:Dzię ndobrerk, moim skromnym zdniem jesi nie byles to nie pisac, bylem i przechodzilem, to nie jest dla m nie zadna opinia.Szkoda takiego ppstu dl azalozoego tematu, bo kuracjusz /ka czeka na opinie od sob ktore byly na czasie i nie ma czasu na czuytanie bajek bo czas leci do odjazdu.a nie jakie szukanie lupy zaglondanie w oknienka, u na snie ma juz stacji i jechac po blitet do drugiego miasta .niech piszo ci panstwo co byli i prosimy o uczicwe i rzetekne opinie, a nie ,ze tam sanpewno remonty.Dzikeuje za uwage.
To jest FORUM i piszę co widziałam oraz staram się doradzić .Niebieskooki czyżby zazła Cię dopadła Pogody ducha życzę.
Dzień dobry. Mam skierowanie do Mega Kołobrzeg na lipiec 2018. Czy ktoś kto był w tym ośrodku w tym roku podzielił by się opinią ?(warunki, zabiegi, wielkość pokoi, wyżywienie)