Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Liczę, że się wymrozi teraz przez kilka dni
Brać szlafrok? Bo czytałam, że w szlafroku Panie na basen chodziły a tu jak mam do continentala chodzić to i tak chyba w dresie.
Jednoczęściowy kostium będzie optymalny czy na jakieś okłady to wskazane bikini lub tankini? O czepku nic nie piszą ale pewnie też trzeba?
Jak ja się cieszę, że biczów szkockich w lwim ogrodzie nie ma bo to znęcanie się jest.
Witam
W szlafroki to raczej nie polecam,nawet w dresie będzie zimno,kuracjusze przychodzili do Continentala w ubraniu czapek obowiązkowy na pływalnię. ..kostium polecam jednoczesciowy. .ale były Panie co chciały się pochwalić figurą .......
Byłam w Lwigrodzie w czerwcu z NFZ . Oddział szpitalny jest ( miałam tam koleżankę). Wszystkie zabiegi oprócz basenu na miejscu. Dlatego nie chciałam basenu. Trafiłam na fajnego lekarza i dał mi zabiegi takie jakie chciałam. Obsługa w części rehabilitacyjnej i recepcja ok. Jedzenie kiepskie i dla mężczyzn za mało. Ja z głodu nie umarłam wręcz przeciwnie .Czajnik, telewizor i parking płatne. Ręczniki są wymieniane 1 raz na turnus. 1 rolka papieru na tydzień na osobę . Krynica piękna również zimą i mnóstwo atrakcji -tańce w wielu lokalach i super muzyka na żywo do słuchania
( nie dancing) w Węgierskiej Koronie. Zazdroszczę pobytu
Dzięki, ja się próbuję ogarnąć na ten wyjazd. Traperów szukam i ogólnie lipa z nimi ale jeszcze mam chwilę.
Z tym papierem to chyba z kłódką trzeba będzie chodzić ale fajnie wiedzieć. Do biedry 5km i papier wlec będzie ciekawie.
Na zabiegi to listę dadzą czy trzeba się z miejsca decydować?
Co fajnego sobie wybrać? Takiego wow??
Google przez jakiś las prowadzi na jaworzynę krynicką to tamtędy da się przejść bo to około 2km by było?
Fajne zabiegi to kąpiele, okłady borowinowe, masaż ,jest też siłownia ale kiepsko wyposażona. Ja nie przepadam za zabiegami elektrycznymi ale jak ktoś lubi to też są. Papier można kupić blisko w drogerii, nie ma potrzeby śmigać do biedry. Na Jaworzynę wybrałam się samochodem ( tzn na parking pod Jaworzyną ) , jeżdżą też busy.
Na zabiegi decydujesz się na wizycie lekarskiej. Jeżeli jakieś nie pasują to można zmienić ale wtedy to kiepskie godziny zostają. Ja byłam dzień wcześniej i wizytę u lekarza miałam rano to zabiegi kończyłam 0 11,30 a potem luz i czas na wycieczki