Szczawnica Zdrój Papiernik
Re: Szczawnica Zdrój Papiernik
Normalni ludzie się kochają, romansują- niektórzy z tego się później spowiadają,
a inni niekoniecznie. /takie jest życie,
Piszesz, że jesteś wdowcem to nie nastawiaj się na obserwacje tylko na działanie.
Zaraz po przyjeździe zajmij się jakąś panią i przynajmniej nie będzie ci smutno.
Jak to mówią: nie samym chlebem człowiek żyje, a kuracjusz nie samymi zabiegami.
Liczy się tzw. całokształt i dopiero wówczas jest pełna kuracja.
Jeżeli o mnie idzie to w zasadzie siedzę już na walizkach- wyjazd w poniedziałek,
ale ja nie jadę obserwować.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
To nie były małżeństwa Aniu - pani miała jedynkęAnka_K pisze:Gieniu a nie pomyślałaś , że są to odgłosy z pokojów małżeństw wyjeżdżających razem do sanatorium, wszak stanowią one znaczną ilość kuracjuszyGIENIA pisze:Sinobrody - oczywiście , ze nie mozna nikomu narzucać zasad moralnych . Nie jestem jakąś dewotka i nic co ludzkie , nie jest mi obce, wyznaję tez zasadę ..." kto jest bez grzechu , niech pierwszy rzuci kamieniem " ... ale , no właśnie , to ale .... ileż można słuchać przez ścianę ,( nie podsłuchując - sa bardzo cienkie ), znanych wszystkim dorosłym , odgłosów .... i bynajmniej nie pochodzą one z telewizji
noc w noc to samo
![]()
![]()
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
PS. Poznawajcie jak najwięcej nowych ludzi, bo to wzbogaca i rozwija
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
Dodam tylko , że potrafię odróżnić śmiech od innych odgłosów . Nie oceniam tej pani absolutnie . To Jej i tylko Jej prywatna sprawa . Irytujące dla nas , jej sąsiadek było tylko to , ze czasami trzeba było spać z kołdrą na głowie , aby spać , aby nie musieć słuchać .
Na szczęście tylko raz się z czymś takim spotkałam .
A poza tym , była to tylko odpowiedź na pytanie valentino .
Oj GIENIA. Nawet jeżeli to była odpowiedź na pytanie valentino to dodatkowo mu taką wypowiedząA poza tym , była to tylko odpowiedź na pytanie valentino .
namieszałaś w głowie.
Piszesz, że spotkałaś się z taką sytuacją raz, a valentin pytał czy jest to regułą
Jedne panie krzyczą w takich sytuacjach inne wydają inne odgłosy, a jeszcze inne robią to zupełnie po cichu
bądź w ogóle nie robią.
Zdecydowanie wolę takie które krzyczą.
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
I znów! Gieniu miłaGIENIA pisze: "Zgadzam się całkowicie z tym co napisałaś . W 100 %Dodam tylko , że potrafię odróżnić śmiech od innych odgłosów . Nie oceniam tej pani absolutnie . To Jej i tylko Jej prywatna sprawa . Irytujące dla nas , jej sąsiadek było tylko to , ze czasami trzeba było spać z kołdrą na głowie , aby spać , aby nie musieć słuchać .
Na szczęście tylko raz się z czymś takim spotkałam..."
Pozdrawiam Cię serdecznie
I znów! Gieniu miła
I tu pozwolę sobie na odmienne zdanie.
Schadzka to schadzka, a taki intymny finał to zupełnie co innego i nie każda pani
potrafi zapanować na sobą.
Myślę, że właśnie o to chodzi aby nie starać się zapanować bo to ucieka połowa radości.
Podróże kształcą...z tego wynika,że we wszystkich sferach naszego życia.