Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam!
Cieszę się, że chętnych na zimowy pobyt w Szczawnicy jest coraz więcej.
Mam nadzieję, że spotkamy się gdzieś... w Pokusie, Kocim Zamku, na "parkietoterapii" lub na szlaku!
Pozdrawiam serdecznie!
Z tą parkietoterapią to może być krucho W 2012r byłam w okresie postu i imprezy taneczne były tyllo w Marcie
Mieszkałam w Budowlanych gdxie jak wiadomo są imprezy Dopiero jak poprosiliśmy żeby DJ przyszedł to się zgodził za odpowiednią opłata
Gosiu!
Być może, coś się w tym względzie zmieniło...?! Zobaczymy...
Myślę, że jak będą chęci, to coś zorganizujemy. Oczywiście w ramach "terapii i rekonwalescencji"!
MoniL pisze:Cześć Gosiu!
Fajnie, że nie tylko ja mam taki "atrakcyjny" termin wyjazdu: listopadowo- grudniowy.
Miło mi będzie jeśli będziemy mogły gdzieś się spotkać i wybrać na wycieczkę!
Od 28 listopada chętnie wyruszam na każdą trasę. Do zobaczenia