Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
TO DO MIŁEGO ZOBACZENIA W SOLINCE. ALE JEŻELI BYŚ ZMIENIŁA ZDANIE I CHCIAŁABYŚ PODRÓŻOWAĆ Z TAKIM WARIATEM JAK JA TO DAJ SYGNAŁ.MAM DUŻY SAMOCHÓD WIĘC MYŚLĘ ŻE NAWET JAKBYŚ MIAŁA ZE SOBĄ JESZCZE DWIE OSOBY TO TEŻ BYM DAŁ RADĘ ZABRAĆ.
Witaj Tomek, jak przygotowania do wyjazdu??? Jeszcze kilkanaście dni, trampki na nogi, plecak, kije w ręce ....kierunek Polańczyk. Zawsze jestem ciekawa ludzi jakich spotkam. Kto z nami. Pozdrawiam
Witaj lubelanka 64. Wyjazd faktycznie coraz bliżej tylko się zastanawiam jak w tej Solince Cię rozpoznam? Poproszę o jakiś znak szczególny. Bo mój znak to wielkość mam dwa metry wzrostu.