Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Chyba tylko NFZ Lublin z tak dużym wyprzedzeniem rozdziela skierowania. Inne oddziały wolniej pracują i dlatego nikt z forumowiczów nie ma przydziału na czerwiec/lipiec. Za miesiąc odezwie się ktoś ze skierowaniem do Polańczyka. Pozdrawiam
Nie bądż taką pesymistką. Ja przed wyjazdem szukałem dwa miesiące na forum i nikogo nie znalazłem.. Co do komercji to nie w tym sanatorium, bo można ich policzyć na palcach jednej ręki. Sanatorium utrzymuje się głównie z kontraktów z NFZ i turnusów rehabilitacyjnych. O poznaniu na forum przyszłych współuczestników turnusu zpomnij. Licz na zapoznanie towarzystwa już na miejscu. W naszym wieku chyba nie wszyscy wiedzą o internecie i jego możliwościach w poznawaniu ludzi. Na miejscu przekonasz sę, że są osoby, które przesiadują na komputerze w pomieszczeniu przy recepcji ale na forum ich nie znajdziesz. Nie wiem czy boją się tu pisać, albo nie wiedzą jak się szuka w internecie takiego forum. Pozdrawiam i życzę ci przyjemnego pobytu. Otrzymać skierowanie w lipcu do Polańczyka to jak wygrana w loterii. Nie będziesz zawiedziona.
Ja też cię witam. Zobacz, że ci co są na forum po ile mają postów i dlatego dlatego to forum jeszcze istnieje. A jak już ktoś się nowy znajdzie to po powrocie z sanatorium nie piśnie ani słowa jak było w sanatorium, żeby inni mogli się dowiedzieć jakie były warunki mieszkaniowe, zabiegi, rozrywki itp. Ale ja już wyraziłem swój pogląd w tej sprawie i go nie zmienię. Pozdrawiam, może się kiedyś spotkamy w sanatorium, W chwili obecnej mam sk ierowanie z numerem 53120, a dokumenty składałem w styczniu 2017 r. i powiem ci, że szybko te numery schodzą