upierdliwy współlokator w pokoju
-
forumowicz
Re: upierdliwy współlokator w pokoju
A czy mogę ją spuścić z balkonu jak będzie jednak natrętna i będzie zaglądała do mojego apartamentu?Sloneczko pisze:Ale KruszynkoFelka nie jest upierdliwym współlokatorem
-
forumowicz
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Przyjedziesz to sprawdzisz
Twój apartament będzie nietknięty
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 2 razy
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Może nie robiła tego ze złośliwośći tylko po prostu nie miałą świadomości że komuś to może przeszkadzać... palenie... bo nie czuła sama tego smrodu??? A gadanie.... może chciała być miła???? A Ty Dagna nie doceniłaś jej starańDagna pisze:Odpowiem w temacieostatnio miałam panią, która uparła się palić na balkonie, mimo że dym i tak do pokoju leciał, strasznie jej rzeczy - nazwę rzecz po imieniu- śmierdziały papierosami szafa przesiąkła w ciągu doby. Nie rozpakowała do końca swoich rzeczy i co chwila wołała z łazienki co jej podać. Gadatliwa okropnie. I nawet jak zmęczona położyłam się po zabiegach wymagała udziału w rozmowie, na zasadzie "odpoczywaj sobie spij a ile...? a co...?a kiedy..? ale nie nie ja już nic nie pytam odpoczywaj sobie śpij" i za chwilę od nowa. Gadała też sama do siebie - znaczy głośno myślała. Wytrzymałam 2 dni dopłaciłam i wykupiłam jedynkę. Pierwszy raz tak mi się trafiło i mam nadzieje ostatni bo pozostałe dwa razy były fajne babeczki mimo dużej różnicy wieku - jakbyś powiedziała babcie - ale przesympatyczne. Wiek nie ma znaczenia tylko charakter
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 2 razy