średnia wieku

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: średnia wieku

Post autor: forumowicz »

marcin39 pisze:Mocherki to takie grzybki rydzyki. No chyba nie nalezysz do tej gamy grzybow haha. :lol:
Mam inną :lol: gamę, moje podniebienie lubi delektować się zupką grzybowa najlepiej z :D borowików własnoręcznie zebranych w lesie. Ale tak prawdę pisząc , to na moje kaprawe :roll: oczy i jeszcze niezłą pamięć , to tak czuję , że gdzieś już czytałem posty na tym ;) forum takie pooobobne do :o postów nicka "marcin39". :ugeek:
marcin39
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2012 14:00

Post autor: marcin39 »

Jedz zupke ze zrowych grzybkow to bedzie Ci sie nic wydawac. Myslalem o odlocie :lol:
Paulina
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:45

Post autor: Paulina »

tedred pisze:Paulina jeżeli masz 20 lat i wszystko na swoim miejscu to będziesz najbardziej rozchwytywaną osobą przez panów w każdym wieku. Nawet jeżeli nie będzie równolatka to gwarantuję Ci iż z tymi po 40-tce też się wspaniale dogadasz i wytańczysz jeżeli masz w miarę sprawne kończyny. A średniej wieku nie ma gdyż zdarzają się 18 -latki i 78-latki. Ale ze wszystkimi jest fajnie jeśli umiesz się uśmiechać i nie narażać tym wiekowym. Dobrej rehabilitacji i bądź dobrej myśli.Twój pobyt będzie zależał od Twojego nastawienia.
Tak mam wszystko na swoim miejscu :)
Właśnie obawiam się troche tego że bede narażać sie wiekowym gdyż nie umiem do końca trzymać języka za zębami i nigdy nie przebywalam w taki towarzystwie...ale nic nie chce krakac :)
forumowicz

marcin39 pisze:Jedz zupke ze zrowych grzybkow to bedzie Ci sie nic wydawac. Myslalem o odlocie :lol:
Czytam ,że inteligencją nie grzeszysz, bo u Ciebie " co na języku , to w głowie". To już o fajfach :roll: nie myślisz tylko o odlocie. Zdjęć ;) nie masz ciekawych do wstawki :shock: ? :lol: Odlatuj i nie baw się w taki sposób zmieniając nicki. Na każdym forum jest duży przekrój wiedzy komputerowej i łatwo można zostać" Enigmą" wielonickową :geek: . Qmasz? :ugeek:
marcin39
Kuracjusz
Kuracjusz

Proroponuje Tobie zastanowic sie na starym ;) dobrze znanym powiedzonkiem pana Jaroslawa Kaczynskiego. Milego dnia :lol:
forumowicz

marcin39 pisze:Proroponuje Tobie zastanowic sie na starym ;) dobrze znanym powiedzonkiem pana Jaroslawa Kaczynskiego. Milego dnia :lol:
Tutaj forum sanatoryjne :D . Wystukaj w swojej wyszukiwarce słowo " trzy łyki polytyki" i tam nadawaj różne powiedzonka i stwierdzonka przeróżnych liderów i współczesnych politruków. Mnie to w ogóle nie obchodzi w co oni grają. :) Na tym forum większość forumowiczów oczekuje konstruktywnych i rzeczowych odpowiedzi w temacie wyjazdów i oceny uzdrowisk . :idea: Nie zauważyłeś jak jest mało piszących w temacie 'bleble" :P czyli o niczym z ;) braku laku :lol: dla zabicia wolnego czasu. Nic tutaj nie wnosisz pozytywnego tylko :evil: ściema Ciebie interesuje nikomu nie potrzebna.Czy ty rozumiesz :?: ,że jeśli ktoś mieszka np ; w małopolsce a jedzie po raz pierwszy do sanatorium np; na podgórze sudeckie czy do Ciechocinka , to jest w kropce jeśli nie posiada rzetelnych wiedzy co do warunków pobytu w samym sanatorium i miejscowości gdzie dane sanatorium jest położone.O tym gdzie są tam "fajfy" które są zmałpowane z tradycji angielskiej i mają w ogóle inne w Anglii znaczenie, czyli popołudniowe party znajomych, przyjaciół przy herbatce . 'Faify" to nie wywijasy na parkiecie.Taki przyszły kuracjusz/ka oczekuje szczerych informacji ale nie na zasadzie domniemania "bo ja tam byłam/em kilka godzin i nic nie wiem i wiem ,że gdzieś tam gra jakiś grajek w knajpie o wystroju z dawnego PRLu i wizualnie to wiem ,że trwa tam remont."A kuracjusz , schorowany nie myślący czy tam będą wywijasy i jakie towarzycho tam spotka , czy podadzą na śniadanie kiełbaskę czy serek , tylko myślami jest jakie będą zabiegi które ulżą w bólu fizycznym chorej części ciała i czy te zabiegi są w budynku sanatoryjnym czy jednak trzeba będzie się :o wdrapać pod górkę do innego budynku w mroźny zimowy dzień. Sama droga do sanatorium, np ok 450 km to też jest utrapienie jechać całą noc pociągiem.Dlatego po to są różne fora internetowe aby ludzie sobie wzajemnie sobie pomagali , np ; w temacie wyjazdów sanatoryjnych a nie zmieniali swoich nicków bawiąc się tym tworząc fałszywą intencje co do danego tematu .Nie dziel kobiet na "mocherki"i nie "mocherki", nie baw się w taki sposób, każdy ma prawo szukać swojej wspólnoty w drodze do zbawienia.Osobiście to wolę oceniać ludzi po tym co robią, niż analizować ich logo.Wszystkiego dobrego ! :D
marcin39
Kuracjusz
Kuracjusz

Wyluzuj Ryszardzie :mrgreen:
forumowicz

ale się gość "zaperzył" :lol: o rany rysiu wrzuć inny bieg :o
forumowicz

witam :) marcin39 ,uważaj w sanatorium ,na takich "grzedolących " :lol: to gorsze niż KATRINA ;) :lol: pozdrawiam ciepło :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Rychu,

Nie trzeba mieć za drania
tego, co jest innego zdania.