Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam ,
Byłam w lipcu/sierpniu było super. Zabiegi na miejscu , jedzenie OK, okolica przepiękna. Radzę zarezerwować pokój telefonicznie . Parking płatny 150 zł za cały pobyt - tel. [] - przemiły Pan parkingowy z pewnością Ci pomoże . Życzę udanego pobytu ( codzienne tańce na miejscu )
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2021 09:36 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto nr tel.
Dzięki lolita++ , jestem trochę uspokojony twoją opinią.
Niektóre wcześniejsze wpisy były niepokojące , w końcu to ma być wypoczynek a nie walka o przetrwanie.
Witaj andrzejm1954! Ja również szukam aktualnych informacji na temat Malwy! Dostałam skierowanie na marzec! Może jakaś osoba zdecyduje się napisać parę słów! Pozdrawiam!
Co do miejscowości Ustroń to bardzo mi się podobało. Byłem po raz pierwszy i myślę, że nie po raz ostatni. Pogoda jak na październik dopisała i to chyba w największym stopniu zdecydowało o moich bardzo pozytywnych odczuciach. Każdą wolną chwilę wykorzystywałem do tego aby "pochodzić po górach". Pokój w zasadzie służył mi tylko jako sypialnia. Co do Malwy to ocena pozytywna. Zabiegi na dobrym poziomie. Fizykoterapeuci bez zastrzeżeń. Przy stoliku na stołówce było nas 6 osób
i Wszyscy zgodnie podkreślali, że i im bardzo smakuje. Winda rzeczywiście mała i dla Kogoś Kto ma kłopoty z poruszaniem się może stanowić pewne utrudnienie. Wszystkie zabiegi na miejscu. Kawiarnia (poza poniedziałkiem) wraz z dostępną parkietoterapią na parterze budynku. Do wykorzystania nowoczesna grota solna. Jedyny minus to brak basenu ale jest rozwiązanie. Obok w sąsiedniej piramidzie "Złocień" jest basen solankowy z sauną na podczerwień. Można po wykupieniu karnetu korzystać po południu. Panie w recepcji pomocne, uprzejme i sympatyczne. Szczególnie Pani Kierowniczka Wiesława bardzo życzliwa i z dużą empatią. Jak dla mnie pobyt w Malwie bardzo udany i do powtórzenia w przyszłości.