Marsz Równości w Lublinie czy jesteś tolerancyjny? czy jestem tolerancyjny?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Marsz Równości w Lublinie czy jesteś tolerancyjny? czy jestem tolerancyjny?

Post autor: Atina »

Mam pytanie czemu mają służyć Marsze równości ?
Tolerancja tak lubię to słowo i tak też staram się żyć :) kto mnie zna to wie,że tak jest.
Bywam w europejskich krajach czy życie "multikuli" jest dobre :roll: ?
Polacy nie są i długo jeszcze nie będą tolerancyjny... :?
Tyle w temacie.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Idąc Max za Twoim myśleniem należy zamknąć kościoły ,zakazać procesji pielgrzymek i wszystkiego co publicznie prezentuje KK czyż nie tak?

skoro nie umiesz rozróżnić religii od ,bandy zboczeńców/marsz równości/ to już faktycznie z Tobą jest nie tak
forumowicz

Tolerancja tak!!! ale marsze te służą reklamie,namawianiu innych itd itd,zresztą kończę ,szkoda czasu,po raz setny powtarzam ,że źle się zrobiło z tym forum,zamiast pisać mądre wesołe rzeczy,pisze się o polityce,zboczeńcach,masakra!
forumowicz

Są to ludzie,inni,chorzy,zboczeni,nie wiem jacy,ale inni ,dlatego należy ich tolerować,ale nie dawać przyzwolenia na rozprzestrzenianie ,a na to wygląda,do tego mieszanie w religię,politykę itd
forumowicz

skoro Kuracjusz tak kochasz politykę,kochających inaczej,a nienawidzisz kościoła,to załóż sobie blog,a tam zapewne będziesz miał mnóstwo wielbicieli,a sam się dowartościowujesz,i będziesz szczęśliwy!
forumowicz

Max pisze: 14 paź 2018 11:52 Idąc Max za Twoim myśleniem należy zamknąć kościoły ,zakazać procesji pielgrzymek i wszystkiego co publicznie prezentuje KK czyż nie tak?

skoro nie umiesz rozróżnić religii od ,biorących udział w tej manifestacji,to już faktycznie z Tobą jest nie tak
tak ma być sorry pomyliłem się
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2017 19:57
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Magdala39 »

Zgadzam się z Maxem! Tolerancja tak ale w czynach na codzien a nie pokazywana na ulicy. Może teraz w imię tolerancji zaczniemy na ulicy pokazywać że jesteśmy heteroseksualni? Lub że chętniej jemy ryż niż ziemniaki? Dla mnie rzecz w tym żeby żyć po swojemu i pozwolić innym też żyć tak jak chcą jeśli nikomu nie robią krzywdy. Zawsze mnie uczono, że " nie pokazuje się całej du.. " więc nie uważam żeby bardzo publiczne pokazywanie wszystkich swoich poglądów, opinii, zdania.. było właściwe. Zwłaszcza, że to co o sobie pokażemy światu i tak zwykle jest szybko weryfikowane przez otoczenie w realnym życiu. A swoją drogą to chyba te tematy nie miały być głównym celem dyskusji tutaj :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Max po co tyle agresji? Zaakceptuj to że świat jest różny.
Piszesz,że to ludzie chorzy...to zdaniem twoim mają zamknąć się w domach wszyscy chorzy? Bo nie masz ochoty ich oglądać na ulicy?
Wybacz,ale chore jest takie myślenie.
Dlaczego akurat wszystkim przeszkadzają marsze równości,a nie przeszkadzają ukryci pod kominiarkami ze swastykami wolnościowcy?
forumowicz

napisałem że toleruje takich ludzi,ale manifestacji nie uznaję,nikomu nie każe zamykać się w domu! gdzie moja agresja? jakoś nie widzę tego!
forumowicz

poza tym nigdzie nie napisałem,że nie chce ich oglądać na ulicy,mnie to akurat zwisa,wypowiedziałem się jeno co sądzę,zresztą nie ma sensu kontynuować dyskusji,przedstawiłem swoja opinię i tyle w temacie,pogoda piękna,idę wiec na marsz ale inny
Zablokowany