Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024

Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024

Post autor: malgorzatas »

Oj nie idzie naszej ' RAKIECIE ' najlepiej...oby nie przegrała...a zanosi się na to...Chinka twarda zawodniczka :evil: :(
Gość

Post autor: Gość »

Dzień dobry Małgosiu 🌹
Dzisiaj jestem smutny, bo nie udało się Idze dostać do finału 🙁. Złota więc nie będzie, trzeba trzymać kciuki żeby jej się powiodło w meczu o brąz.
Meczu nie widziałem bo dziś był bardzo pracowity dzień i sytuacja taka, że nie mogłem się wymigać. Postanowiliśmy z sąsiadami że utwardzimy sobie kawałek drogi z której wspólnie korzystamy i właśnie dzisiaj przyjechał towar na drogę, ciężki sprzęt, a my z łopatami i grabiami byliśmy siłą pomocniczą.
Transmisje z igrzysk oglądam, prawie wszystkie dyscypliny, bo to w końcu takie święto sportu. Straciliśmy szansę na medal w judo, z Igą nie wiadomo jak będzie, siatka też loteria... Może na stadionie lekkoatletycznym pójdzie nam lepiej.
Na niektóre dyscypliny warto popatrzeć choć Polacy nie startują.
A nasze drużyny siatkarskie czekają bardzo ciężkie i ciekawe mecze. Będą emocje i nerwy... 😊
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam serdecznie Kaziu :kwiat:
No nie mamy szczęścia w tych medalach...najbardziej żal mi IGI :kwiat: może da radę wywalczyć ten brąz...nie wiem na jakim kanale bo wszystkie sportowe mam ale nie mam Eurosportu...
Cała nadzieja w lekkoatletyce ale 17 medali nie zdobędziemy jak liczyli nasi mądrzy.........

Jutro gramy z Włochami a to będzie ciężki mecz...piszę o siatkówce...a Panie zagrają w niedzielę o 21h....

No nic czekamy na następny medal... :)
A ty nie pracuj tak dużo ...trochę odpocznij przy tej drodze...

Miłego weekendu...oby był szczęśliwy...... :kwiat: :kwiat:
Gość

Dzień dobry 😊
Pracy Małgosiu to ja się nie boję, tylko najgorsze jest to, że przy takich wspólnych przedsięwzięciach często dochodzi do niesnasek, pojawiają się fochy, po finale nie wszyscy są zadowoleni...
Troszkę i u nas tak to wygląda, niestety 🙁

Oglądamy mecz Igi, oby zwycięski 🤔
Dobrego 🙂
Gość

No i gites.
Dla mnie ten brązowy medal nie mniejszą ma wartość niż złoty 🙂.
Gratulacje, ciesz się dziewczyno, dla mnie jesteś mistrzynią 🥉=🥇.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień Dobry :kwiat:
Mamy 4 medal ...i to dzięki Idze :kwiat:

Zaczyna się lekkoatletyka może tutaj zdobędziemy jakiś medal...bo fatalnie to wygląda........
Dzisiaj o 17h siatkówka Panów...gramy z Włochami ,aż mam gęsią skórkę...
To do usłyszenia w następnym wejściu....jakoś wytrwamy do 11 sierpnia...a potem się pożegnamy :? :(
Gość

Nie widziałem meczu. Może i dobrze? Spotkanie z przyjaciółmi było przyjemniejsze.
Znowu ta ulubiona Słowenia na naszej drodze do strefy medalowej.
Małgosiu, jakieś przeczucia?
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień Dobry Kaziu :kwiat:
Jestem tak zniesmaczona wczorajszą grą naszych Panów ze nawet mi się pisać nie chciało....To była Dyskwalifikacja naszych siatkarzy...siatkarski nokaut..tak źle grającej drużyny jeszcze nie widziałam...to jest pokłosie...Trener zabrał EMERYTÓW NA Igrzyska a młodzież zostawił w Polsce..Kurek,Zatorski...Śliwka co prawie nie gra ( chyba jakieś układy ma z trenerem)..Leon też albo się uda albo nie...Gdzie Bołądź :?: godzina i po meczu...płakać się chce...............ale z meczu na mecz jak mówią jest lepiej...jak tak ma wyglądać gra LEPIEJ to niech już dzisiaj bukują bilety..bo tam nie mają co szukać...Słowenia ich pozabija i wreszcie pokaże gdzie jesteśmy...a ja cały czas mówiłam że słabo wypadamy to chcieli mnie w rodzinie zlinczować... :lol: :lol:
Teraz mecz Pań ...Włochy ...Turcja...to jest widowisko....i chyba Włochy zgarną wszystko...i Panowie i Panie..
A u nas kalkulacja...z kim zagramy z kim lepiej....tutaj trzeba grać a nie kalkulować...
Ciężko mi przewidzieć wynik meczu...jak tak zagrają jak z Włochami to godzina i do domu...do tego dochodzi stres..paraliż...będzie ciężko...nie chcę krakać ale my tam jesteśmy jako ostatni...Egipt lepiej by zagrał..................
Dzisiaj o 21h grają nasze Panie...może one trochę powalczą...
I GDZIE TE MEDALE :?: :?: :?: gdzie ta świetna forma :?: ech szkoda gadać.....
Miłej niedzieli życzę ...odpoczynku....
I nie żałuj że nie widziałeś meczu...naprawdę to było niesmaczne....głowy zwieszone,nic walki... :evil: :evil: :evil: zero asertywności...

Mamy 4 medale.........WSTYD :evil: :evil:
Gość

Dzień dobry😊
Jeszcze może być różnie i panowie mogą zdobyć nawet złoto, ale...
Jeżeli Kochanowski w wywiadzie twierdzi, że nie wiedział z kim zagrają, to ja się czuję jak ktoś kogo się uważa za kompletnego kretyna.
Nie twierdzę że zagrali tak celowo żeby trafić na Słowenię, ale niech mi nie wciska kitu że na odprawach nie analizowali dokładnie wszystkich wariantów zwycięstwa i porażki.
Dzisiaj latają polskie młoty, oby daleko. Włodarczyk jest w finale i obiecuje dalsze rzuty, Panowie nie bez szans na medal.
Może Katarzyna niewiadoma coś wykręci?
Miłego niedzielnego popoludnia 🌞
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Włodarczyk obiecuje dobry wynik..okaże się we wtorek bo to finały....Igrzyska jeszcze tydzień a my daleko od brzegu..
Teraz widzę że szykuje się 5 medal tylko nie wiadomo jaki czy złoty czy brązowy...ale medal to medal..nie będę się licytować...oczywiście chodzi o boks :)
Za 4 godziny grają nasze Panie...oby one nie zawiodły...
Ja zawsze będę z naszymi siatkarzami ...bo lubię ten sport ale niech mi nie mówią że z meczu na mecz jest coraz lepiej...niech nie idą w ślady naszych kopaczy.....mecz otwarcia...mecz o wszystko...i mecz o honor....
Liczę ze coś więcej pokażą tylko niech zabierze z boiska emerytów....wszyscy celują w Leona...to go kuźwa zmień...pewno nam łatwo mówić się jak się ma dupsko na fotelu i się nie jest na boisku...ale naprawdę się wkurzyłam.....aktualnie Egipt po wczorajszym meczu przewyższa nas o klasę..nie ujmując nic Egiptowi... :oops: sorry ale nerw mnie nosi...może jutro będę w lepszym nastroju...

Pozdrawiam całą brać sportową....

Miłej leniwej niedzieli...właściwie to już popołudnia i wieczoru...bo chyba już nie odpalę kompa...dopiero jutro....
I jak tutaj nie mieć nadciśnienia........... ;) :roll: :?

Muszę zjeść coś słodkiego to może mnie nerwica minie................. ;) :)
ODPOWIEDZ