Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Witam Wszystkich w nowym temacie sportowym...tutaj nie tylko możemy pisać o siatkówce ale wszystkich dyscyplinach olimpijskich...
Życzę wszystkim sportowcom worka medali.......
Ze swojej strony polecam dokument o Hubercie Wagnerze...w niedzielę o 14h na programie TV1...piękne wspomnienie....
Zgłaszam się.
Oczywiście znawcy tematu już prognozują na ile medali możemy liczyć i jakiego koloru.
Na złoto największe szanse mają dwie dziewczyny: Iga Świątek i Aleksandra Mirosław (ścianka).
Siatkarze wyceniani są na srebro...
Jak to zwykle bywa prognozy nie zawsze się sprawdzają. Oby na naszą korzyść
Pozdrawiam
Ja tylko powtarzam za tzw ekspertami
Osobiście jestem ostrożny jeśli chodzi o siatkarzy.
W biegach czy rzutach łatwo typować na podstawie osiąganych wyników, ale tutaj...
Jeden gorszy dzień i po medalowych marzeniach
Terminarz fazy grupowej turnieju siatkarzy na igrzyskach olimpijskich w Paryżu:
Sobota, 27 lipca
9:00 Japonia - Niemcy (grupa C)
13:00 Włochy - Brazylia (grupa B)
17:00 POLSKA - Egipt (grupa B)
21:00 Stany Zjednoczone - Argentyna (grupa C)
Środa, 31 lipca
9:00 POLSKA - Brazylia (grupa B)
13:00 Japonia - Argnetyna (grupa C)
Sobota, 3 sierpnia
17:00 POLSKA - Włochy (grupa B)
21:00 Kanada - Serbia (grupa A)
Poniedziałek, 5 sierpnia - Ćwierćfinały
Środa, 7 sierpnia - Półfinały
Piątek, 9 sierpnia - Mecz o brązowy medal
Sobota, 10 sierpnia - Mecz o złoty medal
Niby trener uspokaja że to tylko mecze kontrolne i nie ma powodu do niepokoju...
Mimo wszystko słabo to wygląda gdy pierwsza drużyna w rankingu traci w jednym ustawieniu 10 punktów.
Ja oglądałem i nie powiem żebym był taki spokojny .
Dobrego dnia
Dzień Dobry
Tak Kaziu....ja też jestem w tym wypadku pesymistką...liczę bardziej na inne medale.A co do siatkarzy co zrobią z pięknie grającą Japonią...Włochy..Brazylia...może z Egiptem sobie poradzą ale co z innymi???
Bardzo się obawiam...to nie jest juz ta drużyna co 2 lata temu...Kurek...Zatorski...to wszystko do wymiany...Śliwka nic nie gra..Leona wpuści na pół seta i jak oni mają się zgrać...zostawił Popiwczaka,Kwolka,Szalpuka...ech szkoda gadać...
Też się cieszę na nadchodzące transmisje
Zazwyczaj jestem umiarkowanym optymistą, lecz tym razem ...
Po prostu do grona kandydatów medalowych przystąpiło bardzo dużo nowych państw, które mogą zaskoczyć.
Będzie miło pooglądać młodzież szczególnie z chwilą otwarcia zmagań królowej sportu.
Odczucie niesmaku będzie nam towarzyszyć widząc "przebranych mężczyzn" ścigających się na bieżni i nie tylko z kobietami, nadmieniam, że nie mam na myśli klasycznych mikstów.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Słodko-gorzki początek .
Iga wygrała pierwszy mecz, choć nie tak gładko jak się można było spodziewać. Rozkręci się...
Siatkarze pokonali Egipt (Kurek chyba nie dojechał ), ale pechowo kontuzji nabawił się Fornal. O formie naszych panów niewiele jednak można powiedzieć, rywal nie zmusił do wielkiego wysiłku. Na Włochów i Brazylijczyków to będzie za mało...
Rozkrecą się...