Sanatorium Wiarus Muszyna Złockie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Sanatorium Wiarus Muszyna Złockie

Post autor: andrzej1955 »

Małgosiu ,prawie wszystkie twoje informacje są prawdziwe i bardzo trafne - oprócz jednej, a mianowicie takiej że pociąg jadący do Krynicy musi przejeżdżać przez Muszynę bo w Krynicy kończą się tory, Muszyna jest stacją węzłową na kierunku Słowacja, Węgry i Krynica, pozostaje więc wysiąsc w Muszynie zebrać 4 osoby i poprosić taxi o kurs do Wiarusa który jak pisaliśćie jest na Złockim oddalonym o około 3 km, pozwoliłem sobie o wyjaśnienie tej kwestii aby nasza kuracjuszka miała pełny obraz sytuacji - życzę miłej kuracji w sielskiej i urokliwe Muszynie, pozdrawiam ;) ;) ;)
emilia
Na forum od: 07 cze 2012 09:53

Post autor: emilia »

Dziękuję za opinie i życzenia. Na pewno skorzystam bo o to prosiłam.Jesteście wspaniali :) :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Andrzeju1958,tego właśnie nie byłam pewna,dlatego napisałam,że nie wiem do końca,toż ja jechałam autobusem. Ale masz racje,wszak są tory w Muszynie,ale ze mnie gapa,przecież muszą gdzieś prowadzić. ;) :) Pozdrawiam serdecznie :!:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Małgosiu drobny bład nic nie znaczy w całokształcie Twoich jakże cennych i konkretnych informacji za które dostałaś podziękowania, pozdrawiam ;) ;) ;)
paprotka2
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2012 13:40

Post autor: paprotka2 »

witaj Emilko ja mam turnus od 1 lipca do 21 lipca może się spotkamy - ja jadę z kujawsko -pomorskiego proszę daj znać miło by było się poznać wcześniej POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Andrzeju1955,dziękuje bardzo za miłe słowa, :D staram się,jak mogę ;) pozdrawiam serdecznie
paprotka2
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2012 13:40

Post autor: paprotka2 »

wielkimi krokami zbliżam siędo wyjazdu :) niestety nie udało mi się nikogo namierzyć kto też wybiera się do Wiarusa od 1 lipca :(SZKODA
ODPOWIEDZ