Pamietnik pań i panów!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Pamietnik pań i panów!

Post autor: biedroneczka »

A na jaki wpisik Ty liczyłeś MAX :?: mamy opowiadać o swoich wyimaginowanych podbojach miłosnych :?: Wybacz, ale nie sądzę, żeby udało Ci sie sprowokować kogoś do takich osobistych wynurzeń :evil:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Max zakładając wątek - temat ( to tak dla dla jasności levis-ów - levusów ) prosimy o ....wspomnienia :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Wszak jestem Darek ( Bron Boże ..ilevis-ów - levusów -choc nieraz i ..lewus..) chcialbym podzielić się Moim ..pierwszym razem :D
;) ..mlody :) , :D piekny :lol: , :? nieokrzesany :P pojawił się w Kołobrzegu ,wokół kołobrzeskiego mola tabuny czerwonoarmistów całodzienne przeloty nad Naszym Bałtykiem eskadr samolotow ( lotnisko), chyba ze 3 sklepy monopolowe w calym ..miescie ze slynna "Dziupla !" ktorz powie gdzie ona się znajduje ? istnieje do nadal!!!! ponad 27 lat!
Tabuny kuracjuszy biegających przez Parsęte na targ codziennie dostawa ..Sam kupilem TV Kolor 27 cali Bieriozka !!( po co on go wiózl ze ..Syberii ??)
I ten pierwszy RAZ nie niebył to Bałtyk ,nie był To obecny Verano -kiedys Węgiel Brunatny( super parkiet ,ale ..skrzypiący i Pan ,ktory grał na ..HARMONI !!) ale wtedy super sala w ..Hutniku i to piwo do konumcji ..tak po 15 minutach wyszedłem zero zainteresowania choć ..bilety ..obowiązkowe te nie zliczone mrówki faraona pokrywające chyba cały osrodek i te okna aluminiowe zima tragedia bez uszczelnienia pracownicy Huty Częstochowa pianke nie zamontowali a latem podobna barak mozliwości otwarcia,ale to juz kolejne ..pobyty
Taki był MÓJ pierwszy raz w 1988 roku ...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

nikt nie pisał ze masz pisać o podbojach,czy napisałem na początku wątku o podbojach? czy gdzie byłem?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A oto wpis do pamiętnika panów....
ZLICZYĆ możecie egzamin
POSUNĄĆ możecie krzesło
PRZELECIEĆ możecie się samolotem
BZYKAĆ może pszczoła
a PUKNĄĆ możecie się w czoło!!!!!!....z neta! :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Był to pa­miętny dzień 21 lis­to­pada. Świeciło wte­dy słońce i wiał lek­ki wiatr. Miało być to zwykłe przy­jaciel­skie spot­ka­nie. On cze­kała na mnie pod ki­nem. Pod­eszłam i przy­witałem się. Weszliśmy do środ­ka i zbliżyliśmy się do ka­sy. Roz­ma­wialiśmy jak zaw­sze o różnych drob­nos­tkach, podśmiewując się co chwilę. Ku­pił dla nas bi­lety. Tra­dycyj­nie zos­tały one po­dar­te, a my weszliśmy na salę. Usied­liśmy w wyz­naczo­nych dla nas miej­scach. Wróci­liśmy do luźnej kon­wersac­ji.
Po chwi­li roz­poczęły się zwias­tu­ny. Wszys­tko ucichło, a on os­trzegł mnie:
- Jak będziesz się bała, to złapię Cię za rękę.
- Pew­nie. Też Cię złapię.
Uśmie­chnęliśmy się. Film w końcu się roz­począł. Mo­mentów strasznych było kil­ka, jed­nak On nie wy­konała żad­ne­go ruchu. Od cza­su do cza­su rzu­caliśmy do siebie tyl­ko śmie­szne ko­men­tarze. I tak prze­leciało półto­rej godzi­ny sean­su.
Na ek­ra­nie po­jawiła się sce­na w której ko­bieta zmienia się w węża. Ja głupia, wpat­rzo­na byłam w ek­ran szu­kając naj­mniej­sze­go błędu w tej sce­nie.
Na mo­jej ręce poczułam nie spo­tyka­ne dotąd ciepło. On złapała mnie za rękę. Chwy­cił tyl­ko za górną część. Od­wróciłam rękę i objąłam jego dłoń. Ścisnęłam ją moc­no. Zaczęłam po­ruszać po­woli kciukiem. Przes­tałam. Straszny mo­ment się skończył. On trzy­mała da­lej. Dlacze­go on da­lej mnie trzyma?
Po­ruszyłam kciukiem.
Boże, czy ja cza­sem nie prze­sadzam? Niee. Raczej nie. Ale mi szyb­ko bi­ło ser­ce. Boże jak ono wa­liło.
W ta­kim wieku mogę mieć za­wał? Niee. A jak tak? Us­pokój się cho­lera, uspokój!
Za­raz. A jak On to czu­je? Wuefis­ta mówił nam kiedyś, że kciuk ma własną tętnicę. Spo­koj­nie, tyl­ko spo­koj­nie! Wszys­tko jest dob­rze. Od­wróćmy myśli. Trzy­manie za rękę…
Za­raz, za­raz! Prze­cież właśnie to robię!
Boże, jaką On ma de­likatną dłoń… Mógłbym ją tak trzy­mać przez resztę życia.
Trzęsie mi się ręka? A może to jego? Czy mnie? Już nie wiem. Cze­mu nie puszcza? Nie rozumiem.
Cze­mu ja ze sobą wal­czę? No po co? Dzieje się je­den z naj­wspa­nial­szych mo­mentów w moim życiu, a ja ze sobą walczę.
W fil­mie przy­tuliła się pa­ra. Ścisnął moją rękę. Pat­rzy­liśmy na ek­ran. Cza­sami się śmialiśmy i mówi­liśmy coś do siebie.
Na ek­ra­nie po­jawiły się na­pisy końco­we. Sa­la zos­tała po­now­nie rozświet­lo­na. Puści­liśmy się. Jak gdy­by nig­dy nic, trzy­maliśmy się i puści­liśmy. Wsta­liśmy. Po­pat­rzył na mnie.
- Jak się po­dobał film?
- Su­per. – od­po­wie­działam.
Mi­mo, że nie pamiętałam połowy filmu. :serce:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Nig­dy nie pragnęłam bar­dziej żeby czas uciekał szyb­ciej.."Niedługo się widzi­my" nig­dy nie wy­dawało się bar­dziej od­ległe..Naj­bar­dziej bra­kuje mi Two­jego ciepłego do­tyku,poczu­cia bez­pie­czeństwa gdy jes­teś obok, po­całun­ku od tak bez okaz­ji, Two­jej dłoni ścis­kającej moją dłoń gdy idziemy ulicą..Cza­sem bo­je się, że nie wys­tar­czy mi wspom­nień Two­jego do­tyku i kiedyś nie będę mogła przy­pom­nieć so­bie jak to jest czuć Ciebie na na so­bie..Tak strasznie tęsknie..Od­dałabym wszys­tko za jedną mi­nute z Tobą..Cza­sem myślę, że już nie mam siły, ale przychodzi ko­lej­ny dzień i ja­koś za każdym ra­zem da­je ra­de..Bo­je sie, że odzwyczaiłeś sie od moich dłoni,ode mnie..Chciałbym tyl­ko przez chwi­le poczuć ta pew­ność gdy jes­teś obok..i to by mi wys­tar­czyło na ko­lej­ne bez­nadziej­ne dni bez Ciebie.. :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Normalna kobieta i normalny mężczyzna nigdy nie opowie swojej przyjaciółce ani swojemu przyjacielowi szczegółów.... a co dopiero na forum....... no chyba, że zmyśloną historyjkę :kwiat:
ODPOWIEDZ