Gryf Połczyn Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Gryf Połczyn Zdrój

Post autor: syrenka »

Będzie dobrze ,,,tylko trzeba mieć dobre podejście do pobytu i ludzie,,,bo jak juz tu kiedyś napisano ..to my tworzymy klimat i jaki będzie pobyt i jak to spędzimy zależy od nas samych ,,,Życzę ci abyś trafiła na fajną kobietkę w pokoju ,,piękną pogodę bez śniegu ,,,ciepłych kaloryferów i wspaniałego towarzystwa na jakie ja trafiłam ,,,Pozdrawiam ,,,B,,,
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ewiko »

Żeby nie zapeszyć............. nie dziękuję. :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ewiko »

Dziś wróciłam z Połczyna. Wrażenia.....? cudowne. Pomimo paskudnej pogody wróciłam bardzo zadowolona.Przydzielono mi piękny pokój.Zabiegi rewelacyjne. Borowinka, solanka, basen, hydro-masaż...... Mili rehabilitanci. Wyżywienie bardzo smaczne. Kalorie tracone w czasie szybkich spacerów z kijkami do Borkowa i z powrotem. Cały personel sanatorium bardzo uprzejmy i wyrozumiały. Miałam problem ze spaniem z powodu miękkiego materaca i po dwóch dniach mój kręgosłup miał tego dość. Nawet nie musiałam pani w recepcji tłumaczyć dlaczego proszę o wymianę na inny materac, za godzinkę został mi wymieniony. Zorganizowano nam piękną Wigilię. Niesamowita atmosfera. Bałam się tego wieczoru z dala od najbliższych ale super personel zrobił wszystko abyśmy nie odczuli tej rozłąki.Tą drogą dziękuję za wspaniałe trzy tygodnie spędzone w GRYFIE w Połczynie Zdroju. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ