Gryf Połczyn Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Gryf Połczyn Zdrój

Post autor: syrenka »

Witam !!! Szukam świeżych wiadomości na temat Gryfu czy był tam ktoś ostatnio ,,,interesują mnie pokoje ,,,zabiegi ,,,czy jest czajnik ,,ręczniki ,,i ilu osobowe sie zdarzają ,,,i o której trzeba tam być ,,,mam podaną godz ,14.00 trochę póżno ,,,i miej więcej do której są zabiegi ,,,jadę na 28 dniowy turnus rehabilitacja poszpitalna ....
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Re: Gryf Połczyn Zdrój

Do wyjazdu jeszcze szmat czasu ,,,ale nikt ostatnio tam nie był ,,,nie wierze ,,przecież ten ośrodek to kombinat ,,,jak zwykle mam pecha ,,, :| nikt nie jedzie ,,nikt nie był ,,, :cry:
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 09:12
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: rak1946 »

do poznanianki bylam w czerwcu w gryfie osrodek bardzo duzy w remoncie w moim okresie remontowany basen zewnetrzny pokoje odnawiane ladne cala rehabilitacja na miejscu borowina zbawienie dla stawow :kwiat: jedzenie dobre i wystarczajace osrodek posiada basen wewnetrzny i zewnetrzny personel mily i uczynny jesli chcesz wiecej informacji napisz :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj rak 1946 pewnie że chcę więcej wiadomości ,,,podaje e-maila becia.[email].pl pisz ...chyba że chcesz na forum ,,,też może być ,, A więc zaczynam ;;;czy w pokojach są ręczniki ,,wiem że za czajnik sie płaci ,,już sie dowiedziałam :) telewizor też ale on mnie nie interesuje ,,będzie lato ,,nie będę siedziała w pokoju ,,,wolę zwiedzać ,,czy są sztućce ,,naczynia ,,,a i co z przyjazdem bo ja mam od 14 napisane ,,a będę już o 10 rano ,,ups ,,,Ilu osobowe pokoje ,,,i jakie pokoje mają balkony ,,,na tyle moich wyjazdów w żadnym ośrodku nie miałam balkonu może tu się uda ...I zabiegi ,,,sa do południa czy rozrzucone na cały dzień ...Hm ,,,teraz na tyle ,,,Jeśli miałaś styczność z osobami na rehabilitacji poszpitalnej 28 dni to może wiesz jakie dostawali pokoje ,,,Ja mam pecha więc dlatego sie pytam ,,,Pozdrawiam ze słonecznego prawie :) Poznania ,,,B,,,
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Do poznanianki :) ja tez jestem z poznania a oto odpowiedzi :) reczniki sa duzy i maly ja mialam pokoj 2 osobowy z ladna lazienka i kabina talerzyki i kubki na wyposazeniu pokoje 1,2,3 osobowe zalezy jak trafisz ja pojechalam 1 dzien wczesniej mialam zarezerwowany pokoj i juz w nim pozostalam z tego co sobie przypominam to balkonow nie ma ale sa piekne duze tarasy zabiegi zalezy jak sa rozpisane ja mialam do obiadu ale i sa popoludniu okolica piekna a ogrody wspaniale o tej porze narazie wszystko pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zaintrygowałaś mnie czy można zarezerwować sobie pokój ,,,będąc tam na turnusie takim jak ja :shock: ,,,czy byłaś w sanatorium za odpłatnością ???? Na jakim piętrze miałaś pokój ,,, :)
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

do poznanianki tak zamowilam sobie pokoj dzien wczesniej za odplatnoscia 70 zl z sniadaniem bylam po pobycie szpitalnym ,akurat trafilam na mila pania z ktora mozna bylo to i owo zalatwic :kwiat: pokoj mialam na pierwszym pietrze napewno bedziesz zadowolona pozdrawiam :kwiat: a poniewaz bylam po pobycie szpitalnym nie placilam nic oprocz oplaty klimatycznej oraz parking bo jestem osoba zmotoryzowana
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rak i tu zrobiłaś błąd ,,,na pobycie w szpitalu nie placi się opłaty klimatycznej ,,,,na ten temat kiedyś było bardzo głośno sprawa skończyła sie w sądzie ...Pobierają ja wbrew prawu ,,,opłatę musza zaplacić tylko osoby przebywające na turnusach sanatoryjnych ,,,za częściową odplatnością ,,,My i zus są zwolnieni z tej opłaty...Dzięki za wszystkie wiadomości ....Pozdrawiam B,,
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

do poznanianki pisze poznanianka :) no niestety nie zrobilam bledu bo oplate klimatyczna tak placilam nawet mam jeszcze kwitek bo tak uchwalila pani burmistrz polczyna :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bo to jest jej wymysł żeby wyciągać dodatkowe pieniądze ,,,Dzwoniłam do funduszu i sprawdziłam ,,,nie musisz zapłacić ,,,bo tak jak pisałam to jest wymysł p.burmistrz aby opłate klimatyczną płacili wszyscy kuracjusze ,,,Dzwoniłam też do Połczyna i mam rację ten kto zapłaci to zapłaci ale generalnie nie powinno się płacić ,,,,i jeśli powiesz że nie dasz kasy to nie nic nie mogą zrobić ,,,,Ale to już polemika i nie warto ciągnąć tego tematu ,,,Jeszcze raz dziękuję za wszystkie wiadomości ,,,Pozdrawiam B,,,
ODPOWIEDZ