Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Sanatorium ZUS /OPŁATA/

Post autor: forumowicz »

Kruszyneczko... ja ma 8 października do soboeszewa oni dają szansę wy6boru... jedż ze mną...PLIIIS ja jestem wesoła nie będziesz się nudziła kochaniutka :) Staraj się w tym terminie.Pozdrowionka 8-)
forumowicz

blawatek0 pisze:Kruszyneczko... ja mam 8 października do sobieszewa oni dają szansę wyboru... jedż ze mną...PLIIIS ja jestem wesoła nie będziesz się nudziła kochaniutka :) Staraj się w tym terminie.Pozdrowionka 8-)
forumowicz

Witaj BławatekO bardzo dziękuję za cudne zaproszenie :) :) chętnie ,tylko ja oczekuję na komisję ,ponieważ niedawno złozyłam dokumenty do ZUS :) to nie wiem kiedy mi ten wyjazd przyznaja ,ale jesli by sie terminy zbiegły ,to natychmiast się odezwę .A co u Ciebie :?: :?: :) :)
Pozdrawiam cieplutko z zimnego brr zakatka Polski :)
forumowicz

Kruszyneczko.... Ja czekałam 3 tygodnie na komisję więc może na dniach dostaniesz :D kopertka
forumowicz

Witam wszystkich kuracjuszy... podoga w Gdńsku pod tz..Psem... a ja dzisiaj trzech lekarzy muzę obskoczyć... :lol: Powiedźcie..czy ginekologa też potrzeba odwiedzić dla potrzeb sanatorium... no bo wolałabym iść do dentysty :D niż do tego lekarza... czekam na odp? :)
forumowicz

Załatwiłam wszystko..łącznie z ginekologiem..wszystko w porządku :lol: teraz na 14-tą prześwietlenie płuc i mam komplet dokumentów..... :!: Pozdrowionka niepiszące słonka 8-)
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

Blawatek czy trzeba miec wszystkie aktualne podstawowe wyniki i badania jak wyjeżdza się do sanatorium z ZUS, skad o tym wiesz?. Nikt o tym mi nie wspominał, nie pisze też na skierowaniu. Wyniki ale to tylko z przebiegu choroby obejrzal lekarz na komisji. Pozdrowionka.
forumowicz

Jak poszłam na komisję ,to lekarz wybrał sobie, tylko kopię prześwietlenia bioder i przewodnictwo prądowe nóg... Na górę (I piętro), gdzie mnie skierował dostałam skierowanie do Sobieszewa i tam pisze , aby zabrać wszelką dokumentację łącznie z kliszami.... wiem że może być roczna,ale ja mam wszystko z 2012 roku.... Tyle pisze na skierowaniu,które dostałam do ręki.. Pozdrawiam serdecznie... i pamiętaj,że lekarz musi na jakieś podstawie wypisać zabiegi a dokumentacji ZUS nie daje, bo to wszystko do renty i emerytury potrzebne i są to akta...może napisaćcoś do sanatorium ,ale tego nie wiem... mam czarno na białym, aby przedstawić dokumentację z kliszami.
forumowicz

Mariolaa Rtg płuc ważne 2 lata.... ja zrobiłam nowe bo mi minęło..i zrób wszystkie kopie wyników... wynik moczu ,ob. morfologii też robię jutro.... Co Ci szkodzi... potem jesteś już spokojna.... całuski :)
forumowicz

Witam Kuracjusze !!!
Moje pytanie.... chcę zabrać laptopa ze sobą do sanatorium,czy mogę się zalogować zdalnie do ich sieci czy musze miec swoj bezprzewodowy internet. ;)
Zablokowany