Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Pogaduchy

Post autor: forumowicz »

Bławatek0 tutaj wszyscy na tym forum są super :) Ja tez chętnie korzystam z podpowiedzi innych.Pozdrawiam goraco :)
forumowicz

Re: Sanatorium ZUS /)OPŁATA/

Zdąrzyłam poczytać forum i masz rację tu są super wszyscy i chętni do pomocy,ale Ty Kruszyneczko pierwsza do mnie napisałaś,więc miło mi,że tu jesteś... Pozdrowionka :D
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Post autor: danna55 »

Witaj,Bławatek0,cieszę się ,że masz komisję dzień wcześniej odemnie.Ty się nie obawiaj bo Zus ma w interesie by chorych wysyłać jak najbliżej miejsca zamieszkania,ze względu na finansowanie kosztów podróży.Mi natomiast zależy na zmianie klimatu oraz chciałabym przy okazji coś pozwiedzać.
Czekam na informację po komisji i pozdrawiam.
forumowicz

Witam Cię Danna 55... :D
Napewno wszystko opiszę, jak było na komisji i to jak tylko z niej wrócę .. Mam na 8:10 podjadę tramwajem...nie mam daleko,ale wezmę ze sobą pismo przewodnie dla komisji,że nie mogę daleko podróżować... Mam nadzieję,że mi ulegną..mam taki mały dar przekonywania... a zresztą... "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"...prawda kochani? Gorąco Was wszystki pozdrawiam i życzę zdrówieńka :)
forumowicz

Witaj Bławatek0 :) optymizm to wiecej niż polowa sukcesu ,uda się Tobie na pewno :)
Pozdrawiam cieplutko :)
forumowicz

Kruszyneczko,żebyś wiedziała... ile jest we mnie optymizmu mimo bólu jaki mi towarzyzy... trafiam w swoim życiu na dobrych ludzi i s,uper dobrych lekarzy..a już mój lekarz rodzinny to ewenement osobowości i ludzkich uczuć... Będzie dobrze, a jak nie to i tak się będę leczyła ambulatoryjnie... Do czwartku Kochani... wtedy opiszę na czym stoję i czy pojadę :D
forumowicz

Bławatek0 taka postawa jak Twoja budzi szacunek :) ludzie chorzy często użalają się nad sobą ,są zagniewani ,mają dużo żalu ,potrafię to zrozumieć .Każdy z nas jest inny ,inaczej znosi radości i smutki,inaczej reaguje,tym bardziej cenne sa postawy takie jak Twoja .Aż chce się być ,napisac to i owo ponieważ optymizm jest "zarażliwy" :)
Cóz tak na szybko mogę powiedzieć..bądż taka zarażaj innych tym cudownym nastawieniem,jeśli pomożesz a pomagasz ,chociaż jednej osobie inaczej spojrzeć na ból ,na siebie na otoczenie to już odnosisz sukces.Tak miło jest patrzeć ,słuchać ,że inni coś wynieśli z naszej nawet takiej ,małej pogawedki.Buziaczki Bławatek wszystko Tobie się uda :) :)
forumowicz

Kruszynko,żebyś wiedziała jaka byłam 20 lat temu...wszystkie dzieci mojego rodzeństwa żałowały,że to nie ja jestem ich mamą..rozbawiłam każde towarzystwo,nie było imprezy bez Joli..a teraz..no cóż budzę się i boli to znaczy,że żyję... Całuski Przesympatyczna Kruszyneczko :D
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

blawatek0, danna55 życze takiej komisji jak ja miałam, w tym samym dniu co u lekarza orzecznika pozwolono mi wybrac termin i miejsce leczenia. Troszke sie denerwowałam przed wejsciem na komisje ale mile osoby w Zus spowodowaly ze jestem juz zadowolona i oczekuje na wyjazd. Zycze powodzenia i dużo zdrówka.
forumowicz

A więc pozazdrościć... w dobrym słowa znaczeniu, Teraz oczekujesz na wyjazd i kuruj się kochana... mam nadzieję,że wszyscy po sanatorium spotkamy się na forum bogatsi o doświadczenia..ja napewno, bo jestem zieloniutka co do takich doświadczeń... ale jeżeli dostanę skierowanie to będę korzystała ze wszystkich zabiegów jakie mi przepiszą.... Pozdrawiam Danna55 i życzę zdrówka... :)
Zablokowany