do dwójeczki ....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: do dwójeczki ....

Post autor: stokrotka »

Janeczku --mogę tak pisać ? :D jadę w lipcu i szkoda że prywatnie i tylko na 14 dni -wtedy nie ma towarzystwa jak na normalnym sanatoryjnym turnusie.Będę w Tulipanie gdy "turnusowi" kuracjusze już będą zadomowieni a ja nowa się zjawię w połowie ich "leczenia" .Na normalny turnus długo sobie poczekam -oj długo :cry:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

jan19557 pisze:Stokrotko o ile dorze pamiętam pisałaś nie dawno, że dopiero masz zamiar wybrać się do sanatorium na jesieni. Piszesz takie ładne wierszyki, że zaczynam zazdrościć Franckowi.
Nie ma czego zazdrościć :lol: Francek przepadł jak kiedyś Radwan i Cezary :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:lol: :lol: :lol: radwan znalazł sobie pewnie lepszy towar :roll: :evil: a czarusia admin przepędził ;) :lol: :lol: Czaruj stokrotko Fransiszka, pisz ładne wierszyki może znajdzie się miejsce między motylkami, bączkami ;) :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 wszystko możliwe -tylko wiesz co? zastanawiam się czy tam jest moje miejsce _pośród motylków i bączków :lol: :lol: im dłużej myślę, tym mniej mnie się podoba taaakie towarzystwo :lol:
forumowicz

Ja doszłam do takiego samego wniosku ;) :lol: :lol: :lol:
forumowicz

:evil: chyba sam będę tę szczawnicę zwiedzal - skoro nikt nie chce mnie do "dwójeczki"
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Franciszek! Ja chcę i to bardzo :lol: :lol: tylko jak to ogarnąć -ja w Ustroniu Ty w Szczawnicy i te terminy rozbieżne :o :o :o
Spójrz --oko już podmalowałam -moja koleżanka ubrała czerwoną pełną miłości sukienkę --ona nawet połyskuje ;)
forumowicz

A ja nad morzem :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Franciszek i sam widzisz --jesteśmy dwie chętne tylko każda w innym kierunku pojedzie.Hej! załatw nam miejsce w pokoju-może coś się da wymyślić by razem spacerować.W Szczawnicy byłam w Nauczycielu to chętnie oprowadzę po okolicy.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Francek masz takie możliwości a ty wciąż kaprysisz. Żeby było ładnie i składnie do tej dwójeczki zaproś dwie babeczki a jeśli boisz się babeczki przyprowadź sobie owieczki. One na pewno nie zwrócą uwagi na twoje chrapanie i bączkowanie. Powodzonka
ODPOWIEDZ