ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM

Post autor: darek »

oj jaki fajny bezpieczny temat.

Ja nie mam z tym PROBLEMU
co zapewne potwierdzi Kilka Pań ,które miałem przyjemność POZNAĆ nie tylko w internecie ,ale i w REALU
Drogie Panie ileż to razy wyznawałem W :serce: A :serce: M :serce: Moją dozgonną Miłość
-Mówiąc
-Kochana ?
Wszak wiele z Was również Zwracało się ..
Kochaniutki

Tak wiem mam przerost mięśnia sercowego
Tak mam za duże serduszko o ponad 35
Tak mam Cukrzycę i Mam przewagę nad waszymi ..Partnerami mając "słodki koniec ;) "

teraz to dopiero będzie ..burza :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

darek pisze:oj jaki fajny bezpieczny temat.

Ja nie mam z tym PROBLEMU
co zapewne potwierdzi Kilka Pań ,które miałem przyjemność POZNAĆ nie tylko w internecie ,ale i w REALU
Drogie Panie ileż to razy wyznawałem W :serce: A :serce: M :serce: Moją dozgonną Miłość
-Mówiąc
-Kochana ?
Wszak wiele z Was również Zwracało się ..
Kochaniutki

Tak wiem mam przerost mięśnia sercowego
Tak mam za duże serduszko o ponad 35
Tak mam Cukrzycę i Mam przewagę nad waszymi ..Partnerami mając "słodki koniec ;) "

teraz to dopiero będzie ..burza :lol:
Witam Darku miło że się podoba temat taką miałem nadzieję wymyślając tytuł aby można się wykazać kreatywnością bo to temat morze ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 00:51
Oddział NFZ: Pomorski

Re: ZGUBIŁEM "GŁOWĘ" W SANATORIUM

Post autor: Blondi »

jacky6 pisze:pierwej chowając obrączkę zaraz po przyjeździe ?

:P :P :P :P :P :P :P :P

:mrgreen: :ugeek:
Ha,ha,ha ...byłam już kilka razy na tzw.leczeniu ,ale nigdy nie chowałam obraczki :mrgreen:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Blondi pisze:
jacky6 pisze:pierwej chowając obrączkę zaraz po przyjeździe ?

:P :P :P :P :P :P :P :P

:mrgreen: :ugeek:
Ha,ha,ha ...byłam już kilka razy na tzw.leczeniu ,ale nigdy nie chowałam obraczki :mrgreen:
No właśnie bo Panie z obrączkami są Najbardziej "Cenionymi i poszukiwanymi " na ..turnusach ...sanatoryjnych ;)
cholewcia znowu burza to dziś już kolejny raz :lol:
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 00:51
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Blondi »

:mrgreen: :ugeek: [/color][/quote]
Ha,ha,ha ...byłam już kilka razy na tzw.leczeniu ,ale nigdy nie chowałam obraczki :mrgreen:[/quote]

No właśnie bo Panie z obrączkami są Najbardziej "Cenionymi i poszukiwanymi " na ..turnusach ...sanatoryjnych ;)
cholewcia znowu burza to dziś już kolejny raz :lol:[/quote]
Coś Ty Dareczku ,nie zauważyłam ....naprawdę :?: :?: :?: :lol: ;)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł aż mnie duma rozpiera że temacik się spodobał jesteście kochanie tu zaglądający i piszący :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: to dla kobiet a dla facetów ;) ;) http://lol24.com/fotki/dzien-po-imprezi ... a-piwa-244 :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Blondi

Panie z obrączkami z 'odpowiednim 'peselem....
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

darek pisze:Blondi

Panie z obrączkami z 'odpowiednim 'peselem....
No baaaaaaa zwłaszcza te co mają 25 ale do 100 ;) ;) :lol: :lol: :lol: bo w tedy jest antykoncepcja 100% ;) ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Obrączki nie chowam, bo jej po prostu nie noszę ;) Podobnie jak mój mąż. Zakładamy ją na szczególne okazje :lol: :lol: :lol: Na pytanie hmm ... panów czy jestem mężatką, odpowiadam twierdząco i dodaję ,że szczęśliwą :D Może ktoś nie wierzy, ale to fakt. Jestem szczęśliwą mężatką, ale nic mi nie stoi na przeszkodzie, żeby z kimś pospacerować, potańczyć, przytulić się, wypić piwo, czy lampkę wina ...Kiedyś będąc w sanatorium szłam do kawiarni na piwo z 3 panami. W tym czasie zadzwonił mąż, rozmawialiśmy dosyć długo, aż w końcu powiedziałam : muszę kończyć bo idę z kolegami na piwo i własnie wchodzimy do knajpki. Koledzy byli zdziwieni,ze w ten sposób rozmawiam z mężem. Dla mnie to normalna sprawa. Uważam,ze to tylko kwestia zaufania. A swoją drogą, jeśli któryś z tych panów, z którymi wtedy byłam, czyta ten tekst to dzięki wielkie za wspólne godziny niepohamowanego śmiechu i wspólnie spędzony czas. :serce: :kwiat: :serce: Może jestem dziwna, ale ja po prostu ...taka jestem .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

agalew pisze:Obrączki nie chowam, bo jej po prostu nie noszę ;) Podobnie jak mój mąż. Zakładamy ją na szczególne okazje :lol: :lol: :lol: Na pytanie hmm ... panów czy jestem mężatką, odpowiadam twierdząco i dodaję ,że szczęśliwą :D Może ktoś nie wierzy, ale to fakt. Jestem szczęśliwą mężatką, ale nic mi nie stoi na przeszkodzie, żeby z kimś pospacerować, potańczyć, przytulić się, wypić piwo, czy lampkę wina ...Kiedyś będąc w sanatorium szłam do kawiarni na piwo z 3 panami. W tym czasie zadzwonił mąż, rozmawialiśmy dosyć długo, aż w końcu powiedziałam : muszę kończyć bo idę z kolegami na piwo i własnie wchodzimy do knajpki. Koledzy byli zdziwieni,ze w ten sposób rozmawiam z mężem. Dla mnie to normalna sprawa. Uważam,ze to tylko kwestia zaufania. A swoją drogą, jeśli któryś z tych panów, z którymi wtedy byłam, czyta ten tekst to dzięki wielkie za wspólne godziny niepohamowanego śmiechu i wspólnie spędzony czas. :serce: :kwiat: :serce: Może jestem dziwna, ale ja po prostu ...taka jestem .
To się nazywa Kochaniutka zdrowym podejściem do życia :D
Bez żadnych podtekstów i zakłamań :D
Aguś jesteś wielka :serce: :serce:
Zablokowany