Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Re: Tak się zastanawiam...jedynka czy dwójka, trójka
Jeśli to jest Twój jedyny argument, dla którego chciałbyś pokój jednoosobowy, to gratuluję tak płytkiego podejścia i chwalenia się tym na forum.chetny pisze:Witam ja też uważam że jedynka zdecydowanie jedynka bo po tańcach można do jedynki coś fajnego przyciągnąć![]()
a w dwójce już problem
no chyba że się kompana wyprowiantuje
![]()
![]()
![]()
. Latem to nie problem ale zimą to podejrzewam że że nie dał by się eksmitować w zaspę
![]()
A poza tym, kto dużo gada, ten mało robi.
Dlatego chcę pokój jednoosobowy, żeby m.in. nie trafić na kogoś o takich poglądach...
-
forumowicz
-
forumowicz
Niech każdy nazywa siebie jak chce ,ale niech nie uogólnia.
Sanatorium, to nie hotel..ilem pisze:![]()
Po tańcach można przyciągnąć koniaczek i zaprosić dziewczynę na............. konwersację a współlokatorowi z pokoju może to przeszkadzać
tak więc jedyneczka
Proponuję wynająć sobie pokój w hotelu, przecież można i na godziny, a nie blokować jedynek w sanatorium - których jest i tak mało - dla tych którzy przyjechali na rehabilitację, żeby naprawdę odpocząć, zebrać siły, zregenerować, a do tego potrzebują ciszy i spokoju..
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy
-
forumowicz
Ależ ja się wcale nie denerwuję, nie wiem skąd takie przypuszczenialubelanka64 pisze:Kropkaem![]()
wyluzuj. Luźna wymiana zdań /nie mylić z myśli/ nie może Cię tak denerwować. Byłam w sanatorium kilka razy i wiem, że dobre, wesołe towarzystwo też pomaga w regeneracji zdrowia psychicznego. Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Życzę każdemu według jego potrzeb.
![]()
Już podałam tyle argumentów dlaczego i pisałam, że mam złe doświadczenia z współlokatorkami, i z tego to wynika, dlatego chcę jedynkę.
Miłe, wesołe towarzystwo jak najbardziej wskazane, ale potem wracam do siebie i ... odpoczywam
Dlaczego niektórzy myślą, że jak ktoś chce pokój jednoosobowy, to jest odludkiem, smutasem, samotnikiem, bądź mało towarzyski..
- lubelanka64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 10 razy