ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , a ja uważam że znacznie bliżej niż dalej :P ....... zwłaszcza że za niedługo :lol: .
Ja konfabuluję ? :roll: , ja zaprzysiężony byłem, to jakbym mógł. Nawet nie koloryzuję........ bo przecież była przeźroczysta :lol: .
Jak szanujesz struny......... to zastosuj trąby jerychońskie :P .
Miłego i spokojnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Wszystkiego może się zdarzyć. :D
Nawet konfabulacja u zaprzysiężonego, jak nie pamięta, bo nie widziała. :P
I zamienił stryjek siekierkę na kijek? :roll:
Dzień dobry :kwiat:
Prezenty na gwiazdkę są, a nie było tak prosto. :roll: Można odhaczyć kolejny punkt z listy. :D
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zaprzysiężony, tak jak biegły opiera się na faktach zapamiętanych i tu nausznie przytoczonych. Chyba że ta pamięć jest ........ coś tam coś tam :lol: .
A przecież to Ty im nadmuchasz :P , to w czym kłopot ? :roll: ....... trąba to taka metafora :o .
Z prezentami nie jest prosto ? przecież to nie czasy półek z octem i herbatą....... jak jeszcze była :lol: . Co tydzień niedziela handlowa, to tylko iść i kupować. A handlowcy zacierają ręce :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tylko, że opacznie zrozumianych. :P
Widać trąby jerychońskiej nie słyszałeś, nie da się nadmuchać tylko do ucha. Zresztą sam sobie dmuchaj, ja nie od tego. ;) :oops: :lol:
Właśnie, to nie jest czas octu i herbaty na półkach, więc wszyscy wszystko już mają. Kiedyś to para porządnych skarpet czy prawdziwa czekolada cieszyła, bo była rarytasem. O pomarańczach nie wspomnę. Wcale dostatek towarów nie jest ułatwieniem. Weź się przez to przekop. :roll: Widać, że brak doświadczenia. :oops:
A niedziela handlowa jest ułatwieniem dla osób, które w tygodniu ciężko i długo pracują i ani siły ani czasu nie mają, by to załatwić w powszedni dzień. I niech sobie zacierają, nie będę im zazdrościć obfitości. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale to tak zeznawał świadek :lol: .
Taaa ? :roll: , a wiesz ile razy słyszałem....... ty trąbo jerychońska, zwłaszcza w samochodzie :lol: .
Prezent powinien być miły, a nie drogi :roll: ....... chyba że o innym mówimy ;) .
No nie mów, że dziatki już dawno na emeryturze nie mają czasu w ciągu tygodnia ? :oops: ...... to jest zwiedzanie jak w muzeum :P .
Wcześniej robię listę i nie błądzę....... chyba że dla zmylenia otoczenia wszystko poprzestawiają na półkach :evil: . Więcej czasu spędzam w Obi czy Castoramie....... nie ma tylu ludzi :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale jak widzę to ze zrozumieniem zeznań kłopot. :oops:
Jakie dziatki? :? Dziadki jeszcze nie na emeryturze i w tym sęk.
Lista nie spowoduje dodania czasu, który trzeba poświęcić na wykonanie samej czynności.
U mnie już piromani trenują. :o :evil: To zapraszam z tą trąbą, chętnie zobaczę efekty. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ława przysięgłych osądzi :P .
Nie dziatki, tylko dziadki-emeryci :oops: . Jakiś sztuczny podpowiadacz uaktywnił się.
Dodania nie , ale skrócenia czasu poświęconego na chodzenie....... zwłaszcza w tłumie. Od małego nie lubiłem. Jak jeszcze jest mało ludzi, no to można na spokojnie przejść.
U mnie na szczęście z biegiem lat ludzie zaczynają pewne sprawy rozumieć i praktycznie tylko w Sylwka puszczają fajerwerki i z reguły większość to są świetlne. Zawsze się paru znajdzie odszczepieńców :evil: . Natomiast zauważyłem, że coraz więcej osób posiada psy i może i z tego powodu ludzie myślą racjonalnie :) .
Pppppffffuuuuu :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba Ciebie! :P :lol:
Wciąż nie rozumiem, co mają do rzeczy dziadki- emeryci w moim sytuacji? :?
Taka lista sprawdzi się w przypadku zakupów produktów, które kupujesz też na co dzień i wiesz gdzie co kupisz, ale niekoniecznie wtedy, kiedy kupujesz prezenty, nawet jeśli masz już pomysł czy jakieś zamówienie konkretne.
Ludzie na wsi też mają psy i inne zwierzęta. A u mnie jest też bardzo dużo dzikiej zwierzyny, w tym ptactwa. Niestety ludzie nie przejmują się za bardzo losem zwierząt, ważne, że oni mają frajdę. :evil: :cry:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja chodzę do sądów bez ław :lol: .
Mówiłem o tłumie zwiedzających dziadków, którzy mają czas przez cały tydzień, a nie tylko w niedzielę :roll: .
Widocznie są z rodziny Nawrockiego :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja w ogóle nie chodzę do sądów. :P
A co Ci dziadkowie uczynili? :? :o
Możliw. :oops: