Idealny związek
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 36 razy
Re: Idealny związek
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Krecikukrecik pisze:W taki idealny związek to ja nie wierzę aby istniał. Moim zdaniem wystarczy jak taki związek będzie dobry, zgodny z oczekiwaniami. Nie oczekiwałem idealnego związku i dlatego teraz jestem szczęśliwy z tego co mam, a mam to szczęście już prawie 37 lat. Moja Wybrankajest (wewnętrznie) taka jaka była przed ślubem i mi to odpowiada. Wiem, że Ona
na mnie też nie da złego słowa powiedzieć. A jak było przez te 37 lat
Jak to w życiu
były lepsze i gorsze okresy ale zawsze było nam dobrze razem. Tego życzę wszystkim
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Słoneczko
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Tez tak myślękrecik pisze:Dziękuję Ci Słoneczko. Raczej nie lubię się uzewnętrzniać ale chyba czasami można zrobić wyjątek, a zwłaszcza, gdy można podzielić sie z innymi swoim szczęściem
![]()
![]()
Słoneczkoczasami szczęście przychodzi troszkę później i wtedy warto czekać
![]()
![]()
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
Słoneczko, ja pisalam o przyjaźni troszke w innym znaczeniu. A mianowicie miałam na uwadze w pierwszej kolejności związek partnerski, ale oparty przede wszystkim na przyjaźni. To i miłośc obojga będzie wtedy mocniejsza.Sloneczko pisze:Przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną istnieje na pewno ale krótko. Jest to takie przygotowanie gruntu pod miłość. Fajnie, ze jest kumpel przy którym można sie wypłakać.Jednak po pewnym czasie te relacje mogą mieć charakter bardziej intymny. Wydaje mi sie, ze jednak taka prawdziwa przyjaźń może zapoczątkować piękny związek uczuciowy pomiędzy dwojgiem ludzi.Ja chciałabym mieć takiego partnera na stałeTakiego właśnie który byłby dobrym, czułym kumplem, któremu mogłabym powierzyć swoje tajemnice , zaufać, przytulic się do niego i przy którym nie musiałabym udawać innej kobiety .Ale to już nie byłaby taka normalna przyjaźń
![]()
Pewnie chciałabym wtedy więcej
Sama przyjaźń- taka prawdziwa, bezinteresowna między mężczyzną i kobietą rzadko sie zdarza.
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Staż sanatoryjny: 4
krecik pisze:W taki idealny związek to ja nie wierzę aby istniał. Moim zdaniem wystarczy jak taki związek będzie dobry, zgodny z oczekiwaniami. Nie oczekiwałem idealnego związku i dlatego teraz jestem szczęśliwy z tego co mam, a mam to szczęście już prawie 37 lat. Moja Wybrankajest (wewnętrznie) taka jaka była przed ślubem i mi to odpowiada. Wiem, że Ona
na mnie też nie da złego słowa powiedzieć. A jak było przez te 37 lat
Jak to w życiu
były lepsze i gorsze okresy ale zawsze było nam dobrze razem. Tego życzę wszystkim
Kreciku, piękne jest to co napisałeś. Życzę wam obojgu kolejnych lat w zdrowiu i w zgodzie
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
i się wcale nie chwalę
To przede wszystkim...My
Moje pragnienia,plany zamierzenia są tak samo istotne,jak Twoje.
Pomagam Ci i wspieram,a nie buduję mur nie do przebycia.