HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: baron14 »

Witej Rybeczko rostomiło uważej co by cie jaki rybok niy chycił nom ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Witaj rybko :serce: jak miło że tyle nas się tu zebrało -choć to pora pracy .
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

stokrotka pisze:Witaj rybko :serce: jak miło że tyle nas się tu zebrało -choć to pora pracy .
:D ;) :D ;) https://www.youtube.com/watch?v=dPyx_6qG1HY :serce: :kwiat:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

stokrotka pisze:No tak -przede wszystkim witaj Basiu.Nareszcie Ktoś pomyślał że nie tylko tortinsztiki i kawa jest na deserek :lol: :lol: :lol: Kiedyś tu próbowałam podpowiedzieć-posłałam baronowi 14 nawet wielki kosz z owocami i innymi witaminkami ale? Nie zauważył tego :lol: albo nie chciał zauważyć .Dlatego nas tu chce utuczyć :lol: :lol: :lol: .Podsuwa kremiki i biszkopciki -super sprawa -ale ? :lol:
Poczętowałam się i ciachem i witaminkami a teraz trzeba słonko udobruchać -bo u nas go nie ma :(
No tak Stokroteczko ciacha pyszne a dupka rośnie ;) ;)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to daja uszy po sobie i witaminki ;) ;) https://www.youtube.com/watch?v=8A-xV5hZ3Eg :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

baron14 pisze:
stokrotka pisze:No tak -przede wszystkim witaj Basiu.Nareszcie Ktoś pomyślał że nie tylko tortinsztiki i kawa jest na deserek :lol: :lol: :lol: Kiedyś tu próbowałam podpowiedzieć-posłałam baronowi 14 nawet wielki kosz z owocami i innymi witaminkami ale? Nie zauważył tego :lol: albo nie chciał zauważyć .Dlatego nas tu chce utuczyć :lol: :lol: :lol: .Podsuwa kremiki i biszkopciki -super sprawa -ale ? :lol:
Poczętowałam się i ciachem i witaminkami a teraz trzeba słonko udobruchać -bo u nas go nie ma :(
No tak Stokroteczko ciacha pyszne a dupka rośnie ;) ;)
Ejjjjjjj ! komu rośnie Temu rośnie :lol: :lol: :lol: :lol: ja tam skubnę i to i tamto a jak będzie źle to cosik się z tym zrobi :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jak witaminki to witaminki :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

baron14 pisze: Super 6......... Witaj ale czemu na tyj tacy nima nojlepszyj z witamin tak jak śpiywoł chyba Rosiewicz że nojwiyncyj witaminy majom polskie dziołchy :D toś ty tam 6...... powinna na wiyrchu siedzieć na tym arbuzie ;) ;)
Nie manie bo taszczę wam jeszcze :lol: żeby nie zabrakło ;) :lol: :lol: ale zaraz się zrobię na bóstwo i będę :lol: :lol: a teraz posłuchaj se synek pieśniczki http://www.youtube.com/watch?v=gRRJX6tT4BM
[ obrazek zewnętrzny ]
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No ba Stokroteczko jo wtedy na koło wskakuja i kaloryje zostajom na asfalcie :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jeszcze troszkę pudru i będzie git ;) :lol: :lol: :lol:
[ obrazek zewnętrzny ]
ODPOWIEDZ