ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D .......
Kleinehexe pisze: Niestety, kwaśny i z grzybami. :lol:
To jak grzybki się zadomowiły, to do lekarza powinnaś się udać ;) :oops: .

A gdzie Ty taką długą drogę wymyśliłaś ? :roll: ...... na drugą półkulę udajesz się ? :oops: . U nas jeszcze jest śnieg, a po weekendzie z powrotem zima ma przyjść...... z mrozem :) .
Nie zapomnij zatankować...... i szałas spakować :lol: .
Miłego i pogodnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

A po co lekarz? Żeby mi grzyby zjadł? ;) :lol: Chyba ktoś tu potrzebuje specjalisty, bo mu się wszystko z jednym kojarzy. :oops:
Dobry wieczór :kwiat:
Nie ja wymyśliłam, a przyjęłam jedynie zaproszenie od znajomych, mieszkających kawałek dalej. ;) :D
Na drugą półkulę to i owszem w podobnym czasie bym się przemieszczała, ale środek lokomocji byłby zgoła inny. 8-)
I życzę już dobrej nocy, bo trzeba sił nabrać, by sprostać jutrzejszym wyzwaniom. :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , jak mówił świętej pamięci profesor Vetulani, nikt nie jest całkowicie zdrowy psychicznie :P , także ten tego........ chodzę do innych specjalistów :lol: .
https://youtu.be/_Q9YKfepsMo

To ładny mi kawałek, jak......
Kleinehexe pisze: ........ jutro czeka mnie ponad 10 godzin w aucie. :o .......
....... chyba że namiot się potargał ;) .
Kleinehexe pisze: ....... bo trzeba sił nabrać, by sprostać jutrzejszym wyzwaniom. :o
A co ? Będziesz za konia pociągowego do kuligu ? :P.
Placyk zaliczony, mleczko przegotowane, śniadanko spożyte, to można wychodzić. Zwłaszcza że ktoś remont robi....... wiertarką :roll: .
Miłego i przyjemnego :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Miałam na myśli seksuologa :oops: , ale skoro prof. Vetulani Ci doradza, to nie było tematu. 8-)
Dobry wieczór! :kwiat:
Wszystko jest względne, dla jednych 400 km drogi jest już nadto, dla innych 1000 km to kawałek. :D I jedna i druga postawa jest właściwa, jeśli tylko sami ją wybraliśmy. :)
Ty to masz jakieś feudalne wizje. :roll: Sprawdzałam tylko, czy nie zapomniałam umiejętności dawno niećwiczonych, a wymagających troszkę sprawności fizycznej. 8-)
Polecam dobre słuchawki i muzykę relaksacyjną na te wiertła. Trzeba przetrwać, bo przecież raz oni, innym razem Ty. :)
Pozdrawiam i dobramoc z Tobą. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , mózg jest aseksualny czyli pozbawiony płci :P , tak że seksuolog tu nic nie pomoże :roll: ....... ale głodnemu chleb na myśli ;) .
Ja feudalne ? :roll: . Tylko się dopytywałem, czy znów woźnicą kuligu będziesz...... czy stawiania namiotu ;) . Może kolejne dyscypliny do zimowej olimpiady wejdą :lol: .
Zdecydowanie lepiej na zdrowie i większe korzyści przynosi wyjście poza strefę remontu :) . Ale przydarzył mi się jeden minus :roll: ....... kilo mi przybyło :lol: .
Wczoraj mgła, dzisiaj też, wiertarka jeszcze nie pracuje, to na spokojnie śniadanko można przygotować. Dzisiaj sobota, to może wolną będą mieć i wymarszu na cały dzień nie trzeba będzie urządzać :roll: .
Miłego feriowania i pogody :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Energetyczna świadomość, też nie ma płci, ale co ma do tego seksuolog? :?
Pudło! :oops: Ani jedno, ani drugie. :lol:
Zdecydowanie korzystne, ale nie dla każdego, nie w każdych warunkach i czasie. Kilogram od spacerów Ci przybyło? :o ;) :lol:
Dziś załapałam troszkę słonka, tzn. wczoraj. :oops:
Troszkę się zeszło, gdyż grubsza imprezka była. Ale dobramoc, można chyba jeszcze powiedzieć. :oops: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , a kto chce mnie do niego wysłać ? :roll: . Chyba lepiej jak się kojarzy........ niż w ogóle nie jarzyć :P .
Trudno :roll: , czasami nawet z optyką się nie trafia :oops: . To może jakiś dwubój czy wielobój jeszcze bardziej nowocześniejszy potrenowałaś ? ;) .
Przez cały dzień nie spacerowałem, a ławki mokre żeby siąść i odpocząć :roll: ....... a wyczynowym spacerowiczem nie jestem :lol: .
U mnie cały czas zamglenie było, to słonko w ograniczonej ilości przenikało. Za to dzisiaj zaczął padać śnieżek z zachmurzonego nieba, to spacerek będzie przesunięty na dalsze godziny...... najlepiej suchsze :lol: .
To imprezuj dalej i relaksuj się :D ...... bo następne święta już bez ferii :P .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tylko żeby Cię jutro zbytnio główka nie bolała ;) ..... dobramoc :kwiat: .
ODPOWIEDZ