Skoki narciarskie

Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Gość

Re: Skoki narciarskie

Post autor: Gość »

Mój faworyt mnie nie zawiódł. I z tego się cieszę. Maciuś 🌹
Temat wiatru, przeliczników, sędziowania, naciągania kombinezonu na belce jest jak dla mnie zbyt obszerny jak na to Forum. Powiem tylko, że już nie raz obiecywałem sobie przez to, że więcej skoków oglądał nie będę, wolę poczekać jak do mojego miasta cyrk zawita.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Dani :kwiat: staram się kibicować Wszystkim Polskim Sportowcom a czasu mam bardzo dużo-preferencja to Skoki i piłka nożna -wszak w Polsce za sprawą Mistrza Małysza mieliśmy Małyszomanię i wydawało się że to koniec i wtedy pojawił się jego Godny zastępca K.Stoch a teraz Pojawiła się grupa zawodników co napawa Nadzieją na doskonałe wyniki i Dumy z Polskich Skoków ,Pozdrawiam Wszystkich Kibiców :)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Kaziu , nie obejrzałam bo miałam telefon (ważny), jaki wynik słonko ? Fakt , mogę sprawdzić... :lol: :lol:
Andrzejku , w takim razie cieszę się , mamy wspólny temat - skoki bo piłka nożna niekoniecznie :lol: .
Oby za tydzień wszystko poszło dobrze , będę zażarcie kibicować naszym chłopakom .
Pozdróweczka Panowie z Podlasia , miłego wieczoru :serce: :) .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Cisza w temacie...
a tymczasem rozpoczęły się Mistrzostwa Świata w Lotach i nasi skoczkowie "latają" teraz w Planicy :D
Całkiem dobrze im idzie w dzisiejszych kwalifikacjach :)
Gość

Wyniki kwalifikacji pozwalają nieśmiało myśleć być może o jakimś miejscu medalowym 🤔. Ale trzeba przyznać, że faworyci pokazali moc, łatwo nie będzie 😏
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kaziu , ja nawet nie mam śmiałości aby tak myśleć ale może...w końcu ? :D
Ale dodam , że jak widzę , że faworyci (obcy) naszych spychają z pierwszych miejsc to aż mi krew wrze .
Chyba za bardzo przyzwyczaiłam się do zwycięstw naszych chłopaków co wspominam z pewną nostalgią i smutkiem :( . Nie oszukujmy się , lepszych przeciwników :oops: . Poza tym , nasi przez tyle lat dawali z siebie wszystko...
Pozdrawiam , jutro następna dawka emocji :serce: :) .
Gość

Wiesz dani, po dzisiejszym dniu mój entuzjazm stopniał niczym wczorajszy śnieżek 🤔🙂. Jeśli warunki będą stabilne to trudno będzie doskoczyć do czołówki. Daleko odjechali.
Ale za to w niedzielę, przy tak wyrównanej czwórce, szanse są duże. Powiem otwarcie - liczę na srebro 😊.
Pozdrawiam kibiców.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiesz Kaziu ? Mam tak samo , podobne odczucia ale troszkę mam nadziei na te skoki drużynowe w niedzielę . Z drugiej strony zdaję sobie sprawę , że jeśli ktoś skrewi to później może być ciężko z poprawą wyników , często tak bywało przecież . Wiesz ? Tym razem chciałabym podium ale nie drugie czy trzecie miejsce a pierwsze :) . Niech pokonają tych Niemców czy Norwegów albo Austriaków czy innych .
Choć przez chwilę serce radowałoby się , buziolki ;) .
Gość

Cztery drużyny z szansami na podium (Słoweńcy się wyautowali na własne życzenie), przykro byłoby zająć to czwarte miejsce 🤔😒
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Masz rację ale zanim co - za chwilę indywidualne i mam mieszane uczucia . Jakoś nie chce się oglądać , brak entuzjazmu jak pomyślę kto może stanąć na podium .
ODPOWIEDZ