Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- romantyk56
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2015 08:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
Gratulacjeromantyk56 pisze:Ja się doczekałem Buski- Zdrój w maju i jest to sanatorium Mikołaj.Tylko nie wiem czy się cieszyć? Wszedłem na forum i pozytywnych opinii brak
Może ktoś był i napisze szczerą ocenę .Cieszę się z miejscowości , z sanatorium mniej , ale takie jest życie
Pozdrawiam wszystkich
![]()
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
romantyk56 pisze:Ja się doczekałem Buski- Zdrój w maju i jest to sanatorium Mikołaj.Tylko nie wiem czy się cieszyć? Wszedłem na forum i pozytywnych opinii brak
Może ktoś był i napisze szczerą ocenę .Cieszę się z miejscowości , z sanatorium mniej , ale takie jest życie
Pozdrawiam wszystkich
![]()
Gratulacje romantyk56
- romantyk56

danusia64 pisze:Dziękujeromantyk56 pisze:Ja się doczekałem Buski- Zdrój w maju i jest to sanatorium Mikołaj.Tylko nie wiem czy się cieszyć? Wszedłem na forum i pozytywnych opinii brak
Pozdrawiam wszystkich
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje romantyk56![]()
![]()
No teraz to już będziesz spokojnie mógł czekać na wyjazd,bez zerkania w przeglądarkę.
Udanego turnusu Ci życzę
- romantyk56

- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Mikołaj Busko Zdrój sa wpisy kuracjuszy którzy tam byli na kuracji sprawdzałam inni jeszcze czekają pozdrawiam trafnych miejsc
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 41 razy
Witaj romantyk 56. Ależ mamy dylematy. Ja też mam Busko Zdroj od 13 maja ale ,,Marconii i też doczytuję co i jak .......i zatrzymuję na wyjazd tylko dobre myśli. Mam daleką drogę do pokonania Kolobrzeg -Busko ale i to do pokonania w perspektywie wypoczynku.romantyk56 pisze:Ja się doczekałem Buski- Zdrój w maju i jest to sanatorium Mikołaj.Tylko nie wiem czy się cieszyć? Wszedłem na forum i pozytywnych opinii brak
Pozdrawiam wszystkich
![]()
Milego czasu bez względu na niedogodności i do zobaczenia .......gdzieś tam ....gdzieś ......w tej uzdrowiskowej miejscowości w ktorej jeszcze nigdy nie bylam. pozdrawiam. Alka
- Elinka5+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 lut 2015 19:55
- Oddział NFZ: Pomorski
Miłego pobytu życzę