U mnie dziś "aż" 26 nr spadło od rana,a dopiero jest 11.30,ale ja spokojnie czekam.Powinnam juz od kilku dni być w Szczawnie,ale odmówiłam,znów w kolejkę wskoczyłam i teraz już się nie niecierpliwię.Obym nie dostała w styczniu czy lutym,prosiłam o marzec -kwiecień,nie wiem,co mi dadzą.
Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
U mnie dziś "aż" 26 nr spadło od rana,a dopiero jest 11.30,ale ja spokojnie czekam.Powinnam juz od kilku dni być w Szczawnie,ale odmówiłam,znów w kolejkę wskoczyłam i teraz już się nie niecierpliwię.Obym nie dostała w styczniu czy lutym,prosiłam o marzec -kwiecień,nie wiem,co mi dadzą.
- Narewka
- Super Kuracjusz

Trudno w tym wszystkim się połapać.
- Narewka
- Super Kuracjusz

-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
- Staż sanatoryjny: 5
Mazowiecki Oddział Wojewódzki NFZ informuję, że dysponuje wolnymi miejscami na leczenie uzdrowiskowe w grudniu 2013 r.
Osoby, które otrzymały pismo dotyczące sposobu rozpatrzenia skierowania na leczenie uzdrowiskowe i oczekują na potwierdzenie leczenia uzdrowiskowego mogą starać się o skierowanie w grudniu 2013 r. i w ten sposób skrócić okres oczekiwania na realizacją leczenia uzdrowiskowego.
Świadczeniobiorca ubiegający się o wyjazd z tzw. „zwrotów” w grudniu 2013 r. powinien być przygotowany na wyjazd do sanatorium w terminie krótszym niż 14 dni do rozpoczęcia terminu leczenia.
Informację na temat wolnych miejsc na grudzień 2013 r. można uzyskać telefonicznie pod następującymi numerami tel. 480-43-67, 480-43-68, 480-43-69, 480-43-75 480-45-84, 480-45-85, codziennie po godz. 14-tej..
Osoby ubiegające się o leczenie uzdrowiskowe w w/w okresie informujemy, że Dział Lecznictwa Uzdrowiskowego będzie dokonywał potwierdzenia leczenia biorąc pod uwagę datę wpływu skierowań.
Uwaga: Potwierdzenie leczenia uzdrowiskowego przez NFZ, w przypadku osób zakwalifikowanych na uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne dorosłych lub rehabilitację uzdrowiskową dla dorosłych w sanatorium uzdrowiskowym, możliwe jest po upływie 18 m - cy od daty ostatniego zrealizowanego pobytu na leczeniu uzdrowiskowym, które odbyło się na podstawie potwierdzonego skierowania na leczenie uzdrowiskowe.
Warszawa, 22 listopada 2013 roku
-
wiozi
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2012 17:21
- Staż sanatoryjny: 6
A jeśli chodzi o wolne miejsca w sanatoriach w grudniu, to niestety, nawet jak w grudniu mija 18 miesięcy od poprzedniego pobytu w uzdrowisku, to nie można się załapać na taki wyjazd. Taką informację otrzymałam w NFZ Mazowieckim.
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
- Staż sanatoryjny: 5
- Mirabella
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 lut 2012 20:55
- Staż sanatoryjny: 10