kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Post autor: Fionka »

Nio mam ale focha teściowej .Cytuje co ty tak się opitalasz z tym moim wyjazdem , ja nie będe na ostatnią chwilę sie pakowała .Jak to będzie Inowrocław - Przy Tężni to możesz brać , bo mi się tam podobało , no w ostateczności Wojskowy w Kołobrzegu albo Helios w Świnoujściu , bo sąsiadka chwaliła :shock: :shock: :shock: Myślałam że padnę :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja też 29 lipiec albo dopiero po 16 sierpnia jeżeli w grę wchodzą soboty , bo jeżeli inne dni to jestem dyspozycyjna.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

Elu,ale teściowa ma wymagania,co do terminu to się dostosuje.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

ha, ha, ha...Teściowa wie czego chce :D . Wie Kobitka, gdzie jest fajnie. Sama też bym chciał jechać do Kołobrzegu, Świnoujścia a nawet do Inowrocławia. Zdecydowanie wolałabym Inowrocław, niż np. Polańczyk, z którego wróciłam niezadowolona. Raz ,ze pogoda deszczowa, zabiegi w innym budynku, obsługa niezbyt miła, to jeszcze złapałam grypę jelitówkę a potem zapalenie krtani :( . Poza tym Inowrocław jest blisko nie trzeba tłuc się tyle kilometrów. Na dodatek, jeśli to będzie listopad-grudzień, jak nas zapewniają panie enezetówki (od NFZ) to zdecydowanie wolałabym Inowrocław, tym bardziej ze słyszałam dobre opinie. Co do spotkania... jeśli w tygodniu to po 15-tej, jeśli w sobotę to godzina bez znaczenia. Ale to wszystko jest do ustalenia. Jeśli Wam pasowałoby w tygodniu, to może udałoby mi się wyjść wcześniej z pracy.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mój numer dzis to 2483
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

13.07.2017.-nr -3025 Pozdrawiam wszystkich oczekujących,marnie coś to widze.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Teścioweńka nr.2357 wniosek z 09 . 12 . 2015 r. Choroby Kardiologiczne-Nadciśnienie (Kardiologia)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

gosiam pisze:mój numer dzis to 2483
Gosiu a ty nie dzwonisz po zwroty :?: U Ciebie to chyba Reumatologia , jeżeli się nie mylę .Nie raz zwroty są z 10 dniowym wyprzedzeniem.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elu, ja to neurologia, reumatologia i kardiologia z nadciśnieniem. A o zwroty nie dzwonię bo od 3 do 12 września jadę prywatnie. Już wpłaciłam zaliczkę i w pierwszej kolejności chcę zaliczyć wyjazd prywatny. Zabiegi, które tam będę miała są dla mnie rewelacyjne. Natomiast gdyby NFZ wysłał mnie na przełomie lipca-sierpnia, to nie dostałabym urlopu, gdyż od 1 sierpnia na urlop idzie mój pracownik i wówczas zostaję tylko ja sama. Swój urlop planowałam na padziernik-listopad. Poza tym, jak wcześniej pisałam wniosek złożyłam w jednej kopercie z koleżanką i chciałyśmy wyjechac razem. A ze zwrotów to chyba nie byłoby możliwe aby złapać dwa skierowania do tego samego sanatorium. Ponadto Zosia, wiedząc ze z NFZ wyjedziemy w pażdzierniku lub listopadzie wykupiła od 28 lipca - 10 dniowy pobyt we Władysławowie. Nasze numerki na dziś to 2418 i 2419, a wnioski złożone 9.12.2015r. Zosia ma schorzenie reumatologia i kardiologia z nadcisnieniem. Ale.... za Was Dziewczynki trzymam mocno kciuki i życzę abyście dostały te zwroty do wymarzonych atrakcyjnych miejscowości i w fajowych terminach. :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

My z moją psiapsiułą upolowałyśmy dwa zwroty ale to był luty i obydwie jako pierwsze miałyśmy reumatologie.Z tą moja teściową to ja za chwile stracę cierpliwość .Dzisiaj stwierdziła że nie wie czy pojedzie bo się boi że się przeziębi :shock: :shock: :shock:
ODPOWIEDZ