Komisja w ZUS-ie
- kociu
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 sty 2013 18:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Komisja w ZUS-ie
SORY TAKI MAMY KRAJ .
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Kociu dokładnie taką samą informację otrzymałam od p.doktor na ostatniej komisji , składałam wniosek przed upływem roku od powrotu i musiał zaakceptować główny orzecznik .kociu pisze:Jeśli chcecie wiedziec jeszcze wiecej to sanatorium z zusu bedzie raz na 12 miesiecy czyli od powrotu musi upłynac 12 m-c i dopiero składc wniosek bedzie mozna ,ale tylko osoby z duzym rokowanie do powrotu do pracy , osoby z chorobami przewlekłymi będą miały nikła szanse czyli jak jest niski stopien prawdopodobienstwa powrotu do zdrowia tak ma byc od nowego roku ,a już ludzi odrzucają jak składaja częsciej niz raz na 12 m-c .
SORY TAKI MAMY KRAJ .
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Widać, że wszędzie oszczędzają...szkoda gadać... Pod koniec lutego lub na początku marca miałam komisję w Zus w/s renty i spytałam lekarza o ponowny wyjazd do sanatorium to coś tak dziwnie mi odpowiedział...albo nie chciał mnie wysyłać bo po poprzednim pobycie nie było poprawy więc szkoda na mnie kasy
- kociu
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 sty 2013 18:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Kociu, to trafiłaś na iście wredne babsko, ale dobrzej jej nawtykałaśkociu pisze:powiem tak ;jeszcze troche i nic nam chorym nie bedzie się nalezało ,ja wczoraj powiedziałam p. orzecznik ze nich wezmie sobie mają chorobę i niech sie z nią buja ,a ja pójdę sobie do pracy bo ponad 20 lat pracowałam bez 1 dnia zwolnienia ,a teraz chyba nie zasłuzyłam na takie traktowanie to wzruszyła ramionami![]()
- bozena180
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 11
- bozena180
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 11
Na razie nie dziękuję bo ZUS ma 14 dni na możliwe zaskarżenie decyzjiSelene pisze:Bożena180serdeczne gratulacje
![]()
- asia13
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6