Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
18 mam komisje ZUS.dwa miesiące temu przyznali rehabilitację stacjonarną(ciężko mi jest chodzić i codzienne dojeżdżanie autobusem to masakra)-czy na tej komisji prosząc o skierowanie do sanatorium nie wyjce na idiote,czy zdążyło się już komuś że zamieniono rodzaj rehabilitacji
woytek pisze:18 mam komisje ZUS.dwa miesiące temu przyznali rehabilitację stacjonarną(ciężko mi jest chodzić i codzienne dojeżdżanie autobusem to masakra)-czy na tej komisji prosząc o skierowanie do sanatorium nie wyjce na idiote,czy zdążyło się już komuś że zamieniono rodzaj rehabilitacji
Witaj woytek zawsze możesz porozmawiać i próbować tam też sa normalni ludzie,co rozumieja jak Tobie ciężko..życzę powodzenia i walcz o swoje chłopie..Gośka
woytek - ja oczekuje za wyznaczonym terminem jeszcze nie przysłali na komisje lekarską ja jak będe zapytam o rehabilitacje z zus najwyżej mi odmówią .
Napisz nam po komisji lekarskiej co załatwiłeś .
Witajcie ! dostałam wezwanie na komisje lekarską w celu przeprowadzenia badania przez lekarza orzecznika czy moje L4 jest zasadne,moze ktos byl na takiej komisji i mi opisze jak było,dodam ze w maju dostalam przydzial do sanatorium na sierpien.
witaj Madzia..ja byłam na takiej komisji rok temu..i teraz chyba też mnie wezwą bo lekarz wypisał mi L4 na ponad 2 jednorazowo.Jeśli chorujesz..albo jesteś po jakimś zabiegu to nie masz się czym przejmować....Mi tylko przeczytała wypis ze szpitala....i też czekałam na rehabilitacje w Krakowie,,,tylko powiedziała dziękuję i to wszystko....teraz jestem po kolejnej operacji po resekcji kości czworobocznej większej tej samej ręki puściły mi ścięgna i plastyka -w sierpniu też jadę na poszpitalne do Cieplic....Myślę ,że nie masz się czego obawiać...Wszystko będzie dobrze.Skseruj sobie może kartotekę gdzie się leczysz...tzn...tam gdzie Tobie wystawiano L4..Ja mam od specjalisty traumatologi chirurgi ręki.Będzie dobrze bez obaw.Pozdrawiam
Dzięki Kasiula.troche sie martwie,bo w szpitalu nie byłam tylko mnie boli kregosłup szyjny .biore leki i mam przepisany laser,ale zabiegi juz sie koncza.a L 4 Mam do 20 czerwca.
Nie obawiaj się..jak będą pytali to powiedz że Cię boli itd.....że za dużo nie pomogły zabiegi i że odczuwasz ból..wspomnij że jedziesz jak pisałaś w sierpniu do sanatorium....ale jak nie pytają to sama za dużo nie mów...dopiero jak pytają...Będzie dobrze...jutro masz tą komisję?..bo oni wzywają z dnia na dzień by nie pozałatwiać sobie papierów..ja dostałam w piątek wezwanie to na poniedziałek....Jak będziesz po to mi napisz jak poszło czy było podobnie jak u mnie.Pozdrawiam