Paczka z Olecka
Re: Paczka z Olecka
Piję właśnie zieloną herbatkę..Kawkę niestety już pochlonęłam drugą...czekoladową
Mniam. wrzuciłam do niej kostkę czekolady 95% Do jedzenia zbyt gorzka.W kawie idealna..
Ale po towarzyszę Ci z herbatką.
-
Gość
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 274 razy
- Podziękowano: 139 razy
Popieram w 100 , a nawet 200 % ...ysy1 pisze: 12 mar 2020 10:08
Zaczęło się. Ludzie już u nas zaczęli nabijać dyskontom koniunkturę. Wykupują makarony, gotowe dania i ryże. Wygląda na to że zbliża się koniec świataNo i na ile to im starczy? Przecież hurtowni nie wykupią, chyba że będą kupować po kilka ton. Nie gniewajcie się ale ja takie zachowanie nazywam DEBILIZMEM UTOPIJNYM. Za 2 - 3 tygodnie wszystko minie a towary nie są wieczne i swoją datę ważności mają. A wszystkiemu winne są media i oczywiście Tusk
![]()
![]()
![]()
Taki szum robią jakby nie wiadomo jaka pożoga na nas spadła. Jakoś o "Świńską grypę" tak się nie przejmowali a większe żniwo zebrała. Ludzie chorowali i chorować będą a słabsi zawsze odchodzą przecież to jest normalne. W Polsce rocznie od zaczadzenia ginie ok. 4 tyś. osób i jakoś nikt nie krzyczy o pandemi. To już z tego powodu nasz rząd powinien ogłosić "śmierć narodu" i tak jak dziki w ramach prewencji wszystkich wystrzelać. Kompletny idiotyzm.

Dodam , że osoby gromadzące zapasy , nakręcają innych , bo widok pustych półek mobilizuje do polowania po miescie na jakieś artykuły . Wczoraj słyszałam w sklepie - nie ma ryżu , no to weźmy kasze
Sama przez to kupiłam więcej niż planowałam , no bo będe mieć te dzieciaki przez 2 tygodnie i obawiam się , że po niedzieli mogę nic nie kupić
Pewne małżeństwo bedąc w kwarantannie polecieli do sklepu po zakupy zaraz po powrocie zza granicy.Ilu ludzi zarazili po drodze i w sklepie? Pokaże to bilans ludzi z tego terenu.Nikt nie wie co pokaże dzień jutrzejszy.
Żyję w/g zasady że przede wszystkim profilaktyka.W tym przypadku zabezpieczenie .
A tak ogólnie to właśnie jestem w kwarantannie katarowej.
Tak.mam łosie.dziki.łasice czy coś tego rodzaju i sarenki.Czasami też podczas spaceru trafi zając.Niestety większość to odmiana niby homo sapiens ale z rodziny śmieciowatych.Zastanawiam się ile tych prawowitych mieszkańców lasu kaleczy sobie nóżki na pobitych butelkach po śmieciowatych.ysy1 pisze: 12 mar 2020 13:19 Tak DusiuSarenki, dziki, zające, lisy pełno tu tego. Z tego co wiem to Ty też na miłe towarzystwo nie możesz narzekać
![]()