A może spotkanie w ....Ciechocinku!!!!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39
Oddział NFZ: Łódzki

Re: A może spotkanie w ....Ciechocinku!!!!

Post autor: beti4514 »

Witam Was wszystkich serdecznie ,zaprosił mnie na to forum Max ...dziekuje Ci pięknie :D Juz myslałam że nikt w listopadzie nie jedzie do Ciechocinka...a jednak ? Heh widzę że jest tu juz grupa" starych znajomych "więc nie wiem czy znajdzie sie miejsce dla mnie ?. Przeczytałam grzecznie wszystkie wpisy od poczatku i wnioskuje że jesteście fajnymi ludzmi :D Jadę do Ciechocinka 7 listopada i jeśli znajdzie się wolne krzesło w kawiarni .....Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

beti4514 pisze:Witam Was wszystkich serdecznie ,zaprosił mnie na to forum Max ...dziekuje Ci pięknie :D Juz myslałam że nikt w listopadzie nie jedzie do Ciechocinka...a jednak ? Heh widzę że jest tu juz grupa" starych znajomych "więc nie wiem czy znajdzie sie miejsce dla mnie ?. Przeczytałam grzecznie wszystkie wpisy od poczatku i wnioskuje że jesteście fajnymi ludzmi :D Jadę do Ciechocinka 7 listopada i jeśli znajdzie się wolne krzesło w kawiarni .....Pozdrawiam :kwiat:
SPOKO / Beti , wezmę Cie na kolana :lol: :lol: :lol: ,pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Może należałoby zarezerwować u Cygana Teatralną w całości? To już połowa października za pasem. :D
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzieki Many ...zapamietam :P
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Byłam w Ciechocinku zima 2010 roku ale w Teatralnej nie byłam ;) Właściwie chodzilismy tylko blisko 'Nauczyciela"zimno było ....
forumowicz

Kochani ...emocje związane z wyborami króla i jego królowej ..opadły ;) ,wiec może teraz zaczniemy się organizować na to spotkanko ,bo czas szybko płynie ,a ja nadal nie wiem ile osób zaszczyci nas w
Ciechu.Wiadomo mi tylko o kilku znajomych ,którzy mnie odwiedzą przejazdem ...no i obowiązkowo wbiją sie na imprezkę forumową .Tak więc....czekam na potwierdzenia obecności :mrgreen:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

Blondi ,wpisz mnie na listę,, bede na pewno bo sami tyle wódki nie wypijecie ,hi :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Witaj Many :)
Nie bądź taki hop do przodu z tym piciem wódki ponieważ jesteś pewnie taki sam jak Ja czyli powąchamy nakrętke z butelki i od razu będziemy dawać ostro na imprezie u blondi :kwiat: :lol:
jarek62
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2012 21:44

Post autor: jarek62 »

Jeśli Wasze spotkanie nie jest dla zamkniętego grona to chętnie bym się z Wami spotkał gdyż będę w tym terminie w Ciechu :)
forumowicz

jarek62 pisze:Jeśli Wasze spotkanie nie jest dla zamkniętego grona to chętnie bym się z Wami spotkał gdyż będę w tym terminie w Ciechu :)
Zapraszamy im większe grono ,tym weselej będzie ....taką mam nadzieję :roll:
ODPOWIEDZ