e-papieros

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: e-papieros

Post autor: forumowicz »

Hm po co ten spór? temat był w niewłasciwym dziale ,też tak pisałam stawiając tutaj pierwsze kroki .Autorka uznała ten fakt i z humorkirm podeszła do tego ,jak też z zakłopotaniem .Zrozumielismy i wszystko na temat :o :)
A zycie to sprawa indywidualna ,eutanazja tez ,jak i wiele innych spraw .kazdy wybierze to co uzna za stosowne dla siebie.
Ps ja nie palę rodzina nie i nasi przyjaciele też nie.
Polecam :D :kwiat:
Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

sztani pisze:
mary jo pisze::?: jak to jest? czy też tylko w miejscu wyznaczonym?
b.proszę mnie oświecić
Medi z całym szacunkiem :kwiat: nie widzę tu słowa ""sanatorium "" być może jestem drobiazgowy lub muszę się domyśleć . ale zostawmy już szczegóły. :)
Jeżeli był założony w dziale wyjeżdżam do sanatorium chyba logicznym jest stwierdzenie że sanatorium dotyczył .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jak dobrze, że ja nie palę... :!: 8-) :D...nie mam problemów :roll: ...i kosiarka w kieszeni zostaje :D
Pozdrawiam palących i niepalacych :serce: :kwiat: i życzę miłej niedzieli bez papierosa :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mary jo pisze:
Alice pisze:Myślę że najlepiej pytać na miejscu,w danym sanatorium.Każdy może mieć jakieś swoje wewnętrzne zarządzenia i nie zawsze takie same.
Masz rację,oczywiście.
A ja tu robię niepotrzebne zamieszanie :)
Absolutnie ,w żadnym wypadku ,nie robisz niepotrzebnie zamieszania .Forum jest po to między innymi żeby od "starych" bywalców sanatoryjnych uzyskać interesujące nas informacje .Pytać można o wszystko co interesuje a jak ktoś niezbyt grzecznie nas strofuje ....nie przejmować się , nie jest jedynym na tym forum inni odpowiedzą jeżeli tylko znają odpowiedź na Twoje pytanie .W sanatorium w którym byłam były wyznaczone małe "ogólne" balkoniki na których stały popielniczki dla palaczy .Taka sama popielniczka stała pod daszkiem przy wyjściu choć tam akurat był znak zakazujący palenia tytoniu .Palenie na własnym balkonie było uzależnione od współlokatora i wiązało się z posiadaniem popielniczki typu słoik ze szczelną zakrętką ;) :lol: :lol: Nikt nikogo za papierosy nie ścigał ,człowiek człowiekowi-nałogowcowi wilkiem nie był ;) :D :D Pozdrawiam serdecznie nowicjuszy na forum ,grunt to się nie przejmować .Jak to pięknie napisał admin tego forum " z nami zawsze świeci słońce" dodam od siebie ....dla Wszystkich równo ,dla starych i nowych uczestników tego forum :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A jakby się ktoś bardzo bulwersował moim paleniem to jestem palaczem sknerą ....palę jak poczęstują ,ostatni raz poczęstowali jakieś cztery tygodnie temu ...a może i pięć :evil: :evil: :evil: ...Sknerusy ;) :( :( :(
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

"E- papieros" ....dla mnie to temat wręcz o zdrowiu.....to bardzo ważny temat.
Nie potępiam ludzi, którzy palą....ludzie robią gorsze rzeczy i dobrze się mają :evil:
Ale nie o tym chciałam napisać, a ze jest to temat w dziale gdzie mogę pisać co chce aby tylko nie obrażać , więc sobie napiszę :P
Pamiętam jak byłam nową osobą na forum i co odczuwałam, gdy chciałam się pobawić z innymi a nie miałam danej szansy.
Nie raz , nie dwa byłam odsuwana od innych w sposób wręcz chamski i ordynarny.
Gdy zadawałam na forum pytania na jakieś ważne dla mnie sprawy, otrzymywałam dziwne pouczające odpowiedzi jak nawet wiadomości na PW abym głupot nie pisała.
Co niektórzy starali mi się pokazać gdzie jest moje miejsce.
Pamiętam dobrze jak się czułam. Przecież ja byłam nowym uczestnikiem forum i chciałam tu znaleźć nowych przyjaciół.
Długo nie miałam możliwości normalnej zabawy na forum.
Koledzy i koleżanki......... troszkę więcej eeeeeeempatii dla nowicjuszy :D
Pozdrawiam palących i niepalących :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: Dzisiaj nie piję.....mam szkołę :D
Ale wieczorkiem....czemu nieeeee :?: :o :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

[ obrazek zewnętrzny ] czary mary hokus pokus szampanus Słoneczkus bęc ;) :lol: :lol: :lol: Słoneczko sprawdź w lodóweczce czy udało mi się teletransportować flaszeczkę ;) :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: Medi :kwiat: teleportacja udana [ obrazek zewnętrzny ]