Najgorsze sanatorium
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Najgorsze sanatorium
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Niestety, niestety-wycierana,..........kto biednemu zabroni bogato zycSloneczko pisze:Nooooo kochaniutka![]()
a czekolada była zmywana czy zlizywana ? ups .....tak mi sie powiedziało
![]()
![]()
- Fionka
- Przyjaciel forum

Trzeb, ale efekty moga byc i tak marnebasiat pisze:No własnie, choćby przez media, ale interweniować. W ośrodkach robić zdjęcia, dokumentować, a potem upubliczniać
- Fionka
- Przyjaciel forum

POtwierdzam Tryton to kleska.Swinoujscie samo w sobie urokliwe.W ciagu roku jestem tam dwa razy.Tylko prywatnie w Bursztynie .Jedna osoba musi miec min. 55lati wtedy za calkiem rozsadne pieniazki 2 tyg. pakiet senior z zabiegami . Jedzonko ful wypas a i socjal na poziomieAnka_K pisze:Słusznie. O tych złych tez trzeba pisać, tylko z zachowaniem pewnego dystansu i kultury.Oby nie było to chamskie tylko służyło jako rzetelna informacja co i gdzie może nas spotkać. Tak wiec nie polecam Trytona w Świnoujściu.Cóż z tego że miejscowość piękna jak warunki lokalowe złe, wyżywienie jeszcze gorsze ( wybredna z natury nie jestem) na wszystkie zabiegi trzeba chodzić ok o,5 km, ( he he, inhalacja na miejscu)
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
zaraz - zaraz - jak to ? i tak bezpośrednio "dokumentować" czekoladowe wspomnienia ...basiat pisze:No własnie, choćby przez media, ale interweniować. W ośrodkach robić zdjęcia, dokumentować, a potem upubliczniać
Może to głupie ale szlag mnie trafia jak czytam głupoty typu, że przecież to za nasze składki i nikt nam łaski nie robi. Fakt za nasze składki ale z drugiej strony jeżeli fundusz płaci za turnus 21 dni ok 1800 złotych ( sprawdzone w ZIPie, za ostatni pobyt w 2014 roku) to nie wymagajmy apartamentów. Jeśli komuś nie odpowiadają warunki to zawsze może wykupić pobyt prywatny wtedy można wymagać do woli. W ogóle to mam wrażenie, że mamy tu sporo osób bardzo roszczeniowych którym wszystko się należy, nawet informacje o sanatoriach a kiedy już wracają to zapominają o tym że skoro sami korzystali z naszych doświadczeń to powinni w zamian podzielić się swoimi spostrzeżeniami . No cóż życie....
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
-
forumowicz
Oczywiście są to nasze albo naszej rodziny składki.nika7 pisze: ...ale z drugiej strony jeżeli fundusz płaci za turnus 21 dni ok 1800 złotych...
Plus kilkaset złotych dopłacamy z własnej kieszonki.