Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po dzisiejszych telef. z pytaniem o rh jestem
Moze ktoś poda namiar na miejsce i ośrodek z rh ambulatoryjną ,moze sama taki znajdę . Teraz będę brałą zabiegi na miejscu , jeszcze jest basen, nie mam wyjscia ,trzeba się jakoś ratować.
Pozdrawiam
Przed dwoma laty jak byłam w Swinoujściu, w Bałtyku to tam rejestrowali skierowania na ambulatoryjne tylko nie wiem czy z poza terenu popytaj! a w Rusałce tez jest ambulatoryjne a na przeciw niej, niedrogie noclegi w Karkonoszach
Na ambulatoryjne leczenie można zawsze zapytać w swoim NFZ wtedy powiedzą gdzie mają podpisane umowy.
Tak mi powiedziała pani i wtedy sobie można wybrać miasto.
A zakwaterowanie się szuka w własnym zakresie.
Nie musi to byś akurat sanatorium może to być kwatera prywatna.
Jak się coś znajdzie odpowiedniego wtedy się składa wniosek i z datą wyjazdu.
Wniosek musi być wcześniej złożony od wyjazdu najmniej 4 miesiące.
Akurat na takie leczenie można się co roku wybierać.
Zabiegi się dostaje na 6 dni na 16 dni i na 18 dni.
To już wyłącznie zależy od was samych.
I zasobności finansowej.