Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Uwaga - alert specjalny.
Zafunkcjonował na FB ( przynajmniej na teraz wiem ) wirus przeklęty polegający na przesyłaniu znajomym nie zamówionych fotografii.
Jeśli takowe otrzymacie - nie otwierajcie pod żadnym pozorem...
Co to znaczy niezamówionych fotografii
Nikt ode mnie nie zamawia żadnych fotografii....sama je znajomym przesyłam
Chyba że chodzi o coś innego a nie umiesz nam lub nie chcesz wytłumaczyć o co ci "biega"
...... tak mawiał mój kolega
Może ja wytłumaczę trochę prostszym językiem.
Rzeczywiście na FB pojawił się nowy wirus. Jeżeli w prywatnej wiadomości otrzymacie od kogoś znajomego zdjęcie, które nie wyświetli się poprawnie, tylko jako " photo_jakies tam cyferki.svg" to nie otwierajcie go pod żadnym pozorem. To wirus przejmujący kontrolę nad Waszym kontem na Facebooku. Moze także przejąc kontrolę nad innymi hasłami i loginami na komputerze.
Słoneczko nie należy otwierać zdjęć zapisanych w formacie svg. Dostajesz wiadomość rzekomo zawierającą zdjęcie.Jest taki zapis photo_1234.svg.
Po prostu nie należy tego otwierać i wszystko.Wirus jest najbardziej agresywny w ostatnim czasie,więc lepiej sobie nie załatwic komputera.