Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pozwolicie że dołączę do tak sympatycznego grona. Ja także chodzę w krótkich sukienkach i spodenkach ... dlaczego mam niby nie chodzić skoro lubię i figura też mi na to pozwala... podarte dżinsy wprost uwielbiam... Jedynie do pracy sukienka przed kolano... Żadnych falbanek i długich kiec. brrr...
rybka pisze: 23 sie 2017 17:19
Nie ma niczego niestosownego w przytulaniu, obejmowaniu się i wiek nie ma tu nic do rzeczy... w takiej sytuacji ja siebie widzę
Dodam jeszcze: "głupawce" i mini mówię zdecydowane NIE
Pozdrawiam
Pitu,pitu nogi mam z żydami i przykrywam wraz z kostkami.Dekoltami do pasa sobie to rekompensuje .Mam w nosie co mówią ,robie to co lubię.Właśnie nadszedł czas że już nic nie muszę