Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
-
Gość
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
Tak Kaziu...naleweczka dobra rzecz...
Miłego oglądania meczu
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Fajnie było patrzeć na Igę
Teraz czekamy na rywala w półfinale....
No i na medale z " królowej sportu"...
Do usłyszenia potem
-
Gość
Czy to przyjdzie taki moment, że nie da się patrzeć na coś takiego?
Bo już tak się gotuję w środku że aż się boję o swoje zdrowie
No dobrze, póki co radość ogromna - raz że Słowenia, dwa że wreszcie ta klątwa ćwierćfinałów została przełamana.
U mnie dziś pada, jestem zwolniony z wszelkich prac "zewnętrznych" i mogę poświęcić czas na oglądanie transmisji. Teraz czas na lekkoatletykę.
Dzwonek wyłączyłem z gniazdka, udam że nas nie ma
Pozdrawiam kibiców, Ciebie Małgosiu w szczególności
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Klasę to ty Kaziu masz...dziękuję za pozdrowienia
Też się bardzo cieszę z półfinału..przed nami jeszcze 2 mecze...i to ciężkie mecze...
Żal mi strasznie Japonii ...mając 4 punkty więcej nie wygrali i posłali Włoch do domu...a było tak blisko...to by była sensacja
Żal Michała Winiarskiego i jego drużyny...szkoda...nie ma czarnego konia i nie ma niespodzianek...ja liczyłam na Japonię..
Szansa na medale jeszcze są może na 4 jeszcze się załapiemy...w wspinaczce kobiet...( to kobieta pająk)...
Anita Włodarczyk jako ostatnia się zakwalifikowała...ale każdy medal się liczy...
Zobaczymy co nam los jeszcze przyniesie....Jak ja patrzę na tych zawodników z innych krajów jak pływają,biegają..to się pytam gdzie my jesteśmy...to też ludzie ...
Dzisiaj trzymamy kciuki za nasze siatkarki...grają o półfinał...
Również pozdrawiam..życzę spokojnego popołudnia i spokoju w oglądaniu meczu....no i czekamy...bo worek z medalami zamiast się otwierać to się zamyka.......ech
-
Gość
Miejsce 1+1 w pierwszym rzędzie zajęte, orzeszki gołe i w czekoladzie przygotowane, dzwonek wyłączony
Oglądamy i liczymy na to że ten piękny sen się dzisiaj nie skończy
Małgosiu, pozdrawiam
-
Gość
Tu raczej na medal nie liczyliśmy, niech wstydzą się inni. Będziemy czekali na następne imprezy...
Na horyzoncie trzy medale. Jeden pewny w boksie, drugi w zasięgu ręki na ściance (oby nie przydarzył się jakiś błąd techniczny) i trzeci całkiem możliwy na 400 m.
Może coś na wodzie?
Miłego...
-
Gość
Pani Włodarczyk wypada podziękować za 3 olimpijskie złota. Za 4 lata w USA już raczej ciężko będzie, czas jest nieubłagany...
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Tak siatkarki rozbite przez Amerykanki..ale ja tak myślałam ,tylko cicho siedziałam
Drugi medal Pani Włodarczyk...no cóż trzeba oddać pałeczkę młodszym koleżankom ..........
Tak 2 medale już nam uciekły...zostały 2 albo 3 i tak jak piszesz...nie liczę już na nic bo wszystko zdarzyć się może...jak będzie to będę się cieszyła
Dzisiaj trzymamy kciuki o 16h za siatkarzy...może im się uda a jak nie to zostaje walka o brąz...
Odezwę się po meczu......szczęśliwa albo smutna.......
11 sierpnia się kończą Igrzyska a nasz dorobek to 4 medale....
Pozdrawiam i do usłyszenia...ja też sobie coś na ząb kupiłam ( tylko nie koronkę)..jakieś lody..owoc...jak będą nerwy to zjem wszystko
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 3 razy
Cóż, brak słów, odnośnie występów Naszych, starali się, może jest ciężko....
Śledzę od początku i mocno wspieram i przeżywam, i najpiekniejsza jest rywalizacja i to ile ich to kosztuje nerwów, przygotowań, wysiłku i treningów- to wiadomo...
Olimpiada pozostawi nam wiele zaskakujących wspomnień..
Masz rację we wszystkim, wg medali jesteśmy na 53 miejscu , o ile pamiętam dobrze, kiedyś było to miejsce 30 któreś....
53 miejsce w medalach, a 24 licząc od końca, gdzie przy końcówce też jest Słowacja czy Austria..... Eh...
Dalej będziemy śledzić wzmagania sportowców i życzyć im jak najlepiej...
Ja będąc w Kołobrzegu do godz.12 oglądam przy śniadaniu, i późniejszej kawce, potem plaża przy ładnej pogodzie, i przez radio, internet śledzę, następnie wychodzę w pobliżu na rybkę ( codziennie jem dorsza, szefowa świetnie to robi ) i za godzinę jestem spowrotem na plaży śledząc przez radio i internet... Schodzę z plaży, jak są super warunki to przed 20 , bo jest cudownie i szkoda tych pięknych chwil ( wczoraj) i małe co nieco - kolacja coś na ząb i TV śledzę poczynania sportowców,, wraz z powtórkami do po północy, a jak mam znajomych to siedzimy w antresoli w Verano przy dużym ekranie TV i wspólnie razem kibicujemy...
Nie jestem zbawcą i kompetentną osobą by aż tak fachowo oceniać Polaków, doceniam ich trud, wysiłek, ale cóż.... trochę smutno, czasem bardzo... emocje biorą górę, a i najgorsze, że liczyło się na więcej, chciałoby się... cóż..... Przeżywamy,..
Podobnie jest na konkursach czy międzynarodowych czy ogólnopolskich w muzyce i są też pewne zależności układy a i różnie bywa , szczególnie w eliminacjach, potem przechodząc przez kolejne etapy, więc wiem jak to może być ale nie znamy innych dokładniejszych sytuacji jak i co bywało że nas reprezentują takie osoby i to I jak trenowały wcześniej....jakie wyniki mieli Oni, czy są inni lepsi z Polaków.... Dopingujemy Im, bo chcemy, tak jak oni, ale nie wychodzi, będą analizować mam nadzieję i wysnuwać wnioski...
Bo to jest bardzo ciężki trening i też z tą formą ciężko utrafić na olimpiadę a podobnie jest też mieć najlepszą formę na konkursie w muzyce i zagrać tak żebyś występ podobał się wszystkim jury, lub większości..... niewymierna rzecz, czasami... Sportowcy mają cyfry, rekordy i czasy...Hm. .
Jest to dość duża rywalizacja i nie każdy wytrzymuje stres albo i też nie ma odpowiedniej formy w danym momencie...A szkoda... Życzymy im jak najlepiej..Ale Małgosiu masz rację, smuci - że " nie wychodzi"..
Trzymany dalej kciuków za Polaków!!!!!! Może jeszcze 3 medale.... może...
Dzięki Małgosiu za napisanie..
Pozdrawiam serdecznie