Dobry Ton-Dobre Wychowanie
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: Dobry Ton-Dobre Wychowanie
- stada-52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 lip 2012 16:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Wiadomym jest ,że w każdej społeczności obowiązują jakies ustalone REGUŁY pospolity - sailor vivar .
Jestesmy nauczeni ,aby ustępować osoba starszym w środkach komunikacji ,Panią w Ciąży czy tez pewnych zasad ,ktore są w Naszej społeczności obligatoryjne -wejscie do lokalu czy pocałunek w dłoń Kobiety.
My nie jesteśmy z tzw BUSZU ,ale ostani czasy zauważyłem ,że wiele osób zachłystneło się pewnymi trendami i poprostu zachowuje się jak nie doszłe Księzniczki czy też Panie do towarzystwa .
Tak udają wielkie DAMY ( jak nie damy to nie mamy) czy w tym kierunku mamy iść ??
Zapewne wiele osób podziela moj pogląd , Bo mało osob uważa ,że ma napisane na CZOLE -Frajer -Sponsor.
Bywamy w Sanatorium ,aby poznac ludzi ,porozmawiac ,nieraz i się nieiracjonalnie Zabawić przekroczyć granice ,których wswym środowisku nieraz ze względu na pozycje nie przekraczamy .
Pewien Profesor był przeszczęśliwy ,że przez kilkanaście dnie rano chodził w T-Shircie a nie koniecznie wkoszuli pod krawatem .
Dlatego jako autor tego tematu cieszę się ,że tak wiele osób podziela Moj pogląd dotyczący regulowania należności.
Mnie w chwili obecnej stać na fanabelie , niewiem jak będzie za kilka lat ,ale miłym Jest spojrzenie sobie w lustro i nie unikac swego wzroku, że kogoś nieopatrznie naraziłem na koszta , a moze go czy jej ..poprostu niestać .
-
forumowicz
-
forumowicz
teraz niech inni składają się na wygraną
-
forumowicz
-
forumowicz