Agat Cieplice

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Agat Cieplice

Post autor: Selene »

Witaj Tomasz 2305 :)

Od Agata jakieś 200m po przeciwnej stronie ulicy jest hotel Cieplice a w nim... basen z którego zapewne będziesz mógł skorzystać za... dodatkową opłatą. :D

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Seleno 8-)
W lutym otwierają dosłownie za płotem Agatu cały kompleks basenów. Ten o którym piszesz w hotelu Cieplice to w porównaniu z tym nowym niewielka miska. :)

pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Agat dzięki za tą wiadomość ,bo ta budowa ślimaczy się ,a miało być już w zeszłym roku skończone .Oby znów czegoś nie przesunęli i będzie można korzystać z term . :D :kwiat:
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smuga 8-)
tym razem jest to już pewne. Niemniej będąc w Cieplicach w listopadzie 2012 miało być oddane. Teraz bo pod koniec roku była już konferencja z okolicznymi dziennikarzami i właścicielami pensjonatów, hoteli itp.
Jest to tym razem pewne. :o
Dla tych, którzy lubią pływać do tego czasu polecam Tropicanę w Gołębiowskim w Karpaczu, nie jest daleko jeśli ktoś ma swój pojazd. Patrząc ekonomicznie lepiej pojechać do Karpacza niż na miejscowe baseny, czy to w hotelu Cieplice czy w Domu Zdrojowym. :D

pozdr.
forumowicz

Hej Agat,no to mam nadzieje że wreszcie skorzystam z tej przyjemności na miejscu.Bywam tam tak miedzy sezonowo ;) :lol: :lol: kwiecień lub wrzesień to na bank popluskam się w nowych Termach.Przerobiłam już remont parku Zdrojowego i Norweskiego , to teraz już tylko na plus będzie.Cztery latka minęły a ile zmian,a co nie którzy mówią że nic się nie robi :oj robi się ,oj robi :!: w bólach a jednak :D :D Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smuga 8-)
Już Ci zazdroszczę pobytu w Cieplicach :) :)
forumowicz

Agat nie zazdrość :lol: :lol: tylko przyjeżdżaj , pospacerujemy i popływamy ;) :D :D Ja zawsze pomieszkuje w Polonii ,kiedyś Hotel teraz Villa , wszędzie blisko i warunki całkiem , całkiem :D :D Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smuga :kwiat:
wiem, wiem gdzie jest ta willa to ten budynek na rogu tuż przy wejściu na główny deptak w Cieplicach.
...ach byłoby super się spotkać i jeszcze w takim miejscu

pozdr
Tomasz 2305
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2014 17:09
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 19

Post autor: Tomasz 2305 »

Selene pisze:Witaj Tomasz 2305 :)

Od Agata jakieś 200m po przeciwnej stronie ulicy jest hotel Cieplice a w nim... basen z którego zapewne będziesz mógł skorzystać za... dodatkową opłatą. :D

Pozdrawiam :)
Hejka, dzięki bardzo za podpowiedź. ;) Ja uwielbiam pływać. A, ze trzeba będzie zapłacić - trudno, się zapłaci. :)
W końcu to sanatorium jedzie się ....odpocząć :D
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witam, wszyscy piszecie o Agacie, a czy ktoś z forumowiczów ma wiadomości o Stoczniowcu ,byłbym wdzięczny za każdą informację.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ