Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Molo na sobotę zarezerwowane. Ale ekstra - będzie powtórka z rozrywki Hmm, tyle kobiet... czy ja sam dam radę wszystkimi się zaopiekować ? (na prośbę Andrzeja oczywiście)
Witajcie kochani właśnie dorwałam się do neciku przed zabiegiem ....Pogodę mamy cudowną zabiegi też...właśnie czeka mnie borowinka ..Serdecznie wszystkich pozdrawiam ...buziaki..