Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam.
Byłam w 2010 r. w Stegnie,obok recepcji można było korzystać z "ich" internetu,natomiast w pokoju nie było zasięgu więc podłączałam swój bezprzewodowy internet.Ale jak jest w Sobieszewie ,myślę że podobnie.Ale jak masz wątpliwości to poprostu zadzwoń do nich i zapytaj.
Pozdrawiam
Jest dokładnie tak jak pisze danna 55 -z dostępem do internetu jest różnie.To zależy od sanatorium.Ja ,raz miałam dostęp tylko w wydzielonym miejscu na korytarzu(kącik z sofą,fotelami i stolikami) czasowo bez ograniczeń -innym razem było całe pomieszczenie z dużą ilością stolików -ale tylko czynne do godz. 21;30
Najlepiej mieć swój prywatny -bo wtedy masz w pokoju i bez ograniczeń.
Jednak jak się nie ma -to dzwoń i pytaj czy jest w ogóle taka możliwoś,ć by korzystać z internetu na miejscu.
Dziewczynki.... Przepraszam,że nie pisałam odrazu, ale zmieniałam system z XP na Windows 7 i trochę to trwało zanim się przyzwyczaiłam do nowej wersjii... Tak... zadzwonię do Sobieszewa, a jak o co ,to kupię miesięczny abonament Playa za 30 zł modem mam i nie będę prosiła.... Pozdrowionko moje słonka
WitajbławatekO ,niestety jeszcze mnie ZUS nie zawezwał przed szanowną komisję ,wciąż czekam.A ponieważ jestem ostatnio bardzo cierpliwa więc poczekam.
Z prawdziwą przyjemnością czytam Twoje ciepłe serdeczne wypowiedzi masz piękną osobowość
Pozdrawiam ciepło
Moja dobra Kruszynko... to Ty masz duszę anioła i cierpliwość indianina.... lada dzień dostaniesz wezwanie... ja czekałam miesiąc.... Mocno Cię pozdrawiam no i ciepło...choć na dworze duchota a ja lubię 15'C bez deszczu...
Moja Kochana Krusiu ja to jestem przewidywalna..proś o 8 pażdziernika,pojedziemy razem tz, będziemy razem... ja od rana będe trzymała kciuki,ale jak tylko jutro wrócisz to koniecznie napisz bo musze umyć okna,a z zaciśniętymi kciukami ..trochę trudno..co nie? Trzymaj się
bławatek ja wróciłam 22 lipca z sobieszewa, jeśli chodzi o internet bezprzewodowy to był, ale nie we wszystkich pokojach, z tego co się orientowałam to był przy recepcji i niektóre pokoje miały zasięg, ale jak ja przyjechałam o 17 to już zostały same lliche pokoje, nie bierz pokoi na parterze bo są masakrycznie małe i jak ci się coś bardzo nie spodoba w pokoju to od razu zamieniaj u oddziałowej p.kasi bo ja się za późno dowiedziałam i dopiero po 3 dniach dostałyśmy inny pokój, ten który dostałyśmy od razu był jak dla mnie nie do przyjęcia z widokiem na deski na budynku bez możliwości przewietrzenia a przy alergii to ważne czy można swobodnie oddychać, a co do internetu to lepiej weź swój i będziesz miała pewność że masz dostęp