Takiej "dziwności" należy wszystkim życzyć
ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ZGUBIłem nie tylko GŁOWĘ W SANATORIUM...
czekamy na owe Panie ...darek pisze:oj jaki fajny bezpieczny temat.
Ja nie mam z tym PROBLEMU
co zapewne potwierdzi Kilka Pań ,które miałem przyjemność POZNAĆ nie tylko w internecie ,ale i w REALU
Drogie Panie ileż to razy wyznawałem WA
M
Moją dozgonną Miłość
nie licząc na ową dozgonną Miłość...
...
a tak na marginesie ....
czy One miały "przyjemność" ?
czekamy na Ich opinię...
...
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: ZGUBIŁAM (EM ) GŁOWĘ W SANATORIUM
ewasz pisze:To się nazywa Kochaniutka zdrowym podejściem do życiaagalew pisze:Obrączki nie chowam, bo jej po prostu nie noszęPodobnie jak mój mąż. Zakładamy ją na szczególne okazje
![]()
![]()
Na pytanie hmm ... panów czy jestem mężatką, odpowiadam twierdząco i dodaję ,że szczęśliwą
Może ktoś nie wierzy, ale to fakt. Jestem szczęśliwą mężatką, ale nic mi nie stoi na przeszkodzie, żeby z kimś pospacerować, potańczyć, przytulić się, wypić piwo, czy lampkę wina ...Kiedyś będąc w sanatorium szłam do kawiarni na piwo z 3 panami. W tym czasie zadzwonił mąż, rozmawialiśmy dosyć długo, aż w końcu powiedziałam : muszę kończyć bo idę z kolegami na piwo i własnie wchodzimy do knajpki. Koledzy byli zdziwieni,ze w ten sposób rozmawiam z mężem. Dla mnie to normalna sprawa. Uważam,ze to tylko kwestia zaufania. A swoją drogą, jeśli któryś z tych panów, z którymi wtedy byłam, czyta ten tekst to dzięki wielkie za wspólne godziny niepohamowanego śmiechu i wspólnie spędzony czas.
![]()
![]()
Może jestem dziwna, ale ja po prostu ...taka jestem .
![]()
Bez żadnych podtekstów i zakłamań![]()
Aguś jesteś wielka![]()
Ewuś ja wielka
No tak widocznie już ...albo jeszcze w odpowiednim przedziale się nie mieszczę ....poczekamdarek pisze:Blondi
Panie z obrączkami z 'odpowiednim 'peselem....
Agiew bo to jest normalne i tak powinno być a nie jak się widzi jak kobiety lub faceci wylatują z parkietu jak z procy bo akurat dzwoni zazdrosny mąż lub zazdrosna żona , paranoja . Ja akurat miałem to szczęście do pań co przed wyjściem na tańce dzwoniły do męża i mówiły kochanie jak masz ochotę zadzwonić to po 22,30 bo idę na tańce i nie biorę telefonu i była wtedy zabawa przedniaagalew pisze:Obrączki nie chowam, bo jej po prostu nie noszęPodobnie jak mój mąż. Zakładamy ją na szczególne okazje
![]()
![]()
Na pytanie hmm ... panów czy jestem mężatką, odpowiadam twierdząco i dodaję ,że szczęśliwą
Może ktoś nie wierzy, ale to fakt. Jestem szczęśliwą mężatką, ale nic mi nie stoi na przeszkodzie, żeby z kimś pospacerować, potańczyć, przytulić się, wypić piwo, czy lampkę wina ...Kiedyś będąc w sanatorium szłam do kawiarni na piwo z 3 panami. W tym czasie zadzwonił mąż, rozmawialiśmy dosyć długo, aż w końcu powiedziałam : muszę kończyć bo idę z kolegami na piwo i własnie wchodzimy do knajpki. Koledzy byli zdziwieni,ze w ten sposób rozmawiam z mężem. Dla mnie to normalna sprawa. Uważam,ze to tylko kwestia zaufania. A swoją drogą, jeśli któryś z tych panów, z którymi wtedy byłam, czyta ten tekst to dzięki wielkie za wspólne godziny niepohamowanego śmiechu i wspólnie spędzony czas.
![]()
![]()
Może jestem dziwna, ale ja po prostu ...taka jestem .
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
nie trzeba czekać...Blondi pisze: Panie z obrączkami z 'odpowiednim 'peselem....
No tak widocznie już ...albo jeszcze w odpowiednim przedziale się nie mieszczę ....poczekam,co będzie dalej
![]()
wystarczy oko zmróżyć...
Czemuewasz pisze:Ałć "Baron14" nabiłeś mi guza![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Spójrz, nasze posty 22:36baron14 pisze:Czemuewasz pisze:Ałć "Baron14" nabiłeś mi guza![]()
![]()
![]()
ja ostatnie 2 dni grzeczny jak nigdy że sam sobie się dziwię
![]()
![]()
i aż mnie korci żeby znów narozrabiać
![]()
Qrde jeszcze "jacky6" strzasnął się z nami