STEGNA-FALA 30.07.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: STEGNA-FALA 30.07.2014

Post autor: teśka »

Alek pisze:Jak zauważyłem to integracja w moim poście już się zaczeła i nawet nie zostałem zauważony,więc piszcie w temacie a nie tylko dla statysk.
Nie zaśmiecam nikomu postów i nie zaśmiecajcie czyiś.
A tak było tu miło w temacie Stegny :)
I ja czasem mogłam coś wtrącić, choć wcale nie jadę na ten turnus...
No ale cóż :( Postu nie zaśmiecam i dla statystyk nie piszę :oops:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Żadne pisanie nie idzie na marne bo przez ćwiczymy pisownię z którą nie wszyscy sobie radzą.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Tesia :kwiat:
Wspomniałaś i wypominasz,że było miło w temacie Stegny mimo,że nie jedziesz ale dlaczego nie używasz PW tylko ogólnie,tak żeby każdy czytał o podbojach i innych ekscesach,nie jestem jakimś zadufanym typkiem,którego może macie na myśli ale nie lubie jak się pisze nie na temat,zwłaszcza potem między sobą się punktujecie,a drugiego macie za nic i uważacie tak myśle,że jak się ma mało postów to trzeba tą osobe ignorować. Zauważyłem,że jesteś troszeczke inna zawiodłem się na Tobie,a widze że nawet na forum nie potrafisz się przedstwawić,gdzie Twe maniery,skoro ktoś się wita to odpowiedz a nie zaczynaj drążyć temat,który był przez kogoś założony. To,że masz tytuł "Przyjaciela Forum" nie liczysz się stawiasz na swoim,że zawsze masz racje a ktoś inny jest w błędzie,więc pomyśl na drugi raz co napiszesz,a nie od razu pierwsza myśl i od razu napisać w czyimś poście nie na temat. Kilkakrotnie odpisywałem w tematach,które zakładałaś i nawet nie przeczytałem słowa dziękuje tylko wywyższanie się,co to nie Ja.

Witam Jan myśle podobnie jak Ty,ale można ćwiczyć pisanie w "Na każdy temat" założyć sobie jakiś ciekawy temat i pisać do woli,wogóle nie czytacie regulaminu przy zakładaniu konta,albo macie po kilka i doprowadzacie do szewskiej pasji w końcu tutaj każdy chce się czegoś dowiedzieć na temat wyjazdu,może ktoś napisze z sensem,a nie że ciągle jakieś niezrozumiałe tematy nie trzymające się danego tematu,załóżcie sobie swój temat i piszcie do woli,a nie żeby drugiego mieć za nic,cwaniactwo może i jest w modzie,ale pogarda dla drugiego człowieka jest niczym dobrym,choć to internet i można pisać co się chce to dajmy sobie szacunek,bądźmy ludźmi a nie wilkami dla siebie.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cześć Alku. Nie bardzo wiem gdzie i w czym zawiniłem odpisując na czyjś post. Raczej stara się pisać na temat związany z myślą przewodnią autora tematu, choć czasem coś nie związanego może się wyrwać ale to nie jest chyba żadne przestępstwo. Gdyby tak było admin na pewno by na to zareagował. Wiadomości związane z danym tematem to nie tylko co się dzieje w sanatorium nas interesującym, jakie jest wyżywienie , zabiegi i warunki mieszkalne. Nawiązywanie znajomości przed wyjazdem w danej grupie i wszystko co jest z tym wyjazdem związane też jest ważne nawet jeśli to jest jakaś drobnostka. W moim przypadku chyba nie zauważyłeś lekceważącego stosunku względem innych. Na twoje posty też starałem si odpisywać. W swoim środowisku jestem raczej znany z tego nie lekceważę nikogo i mam szacunek dla każdego człowieka bez względu na jego pochodzenie i status społeczny czego dowodem jest fakt, że rozmawiam tak samo z bezdomnymi, z ludźmi buszującymi po śmietnikach jak i z tymi którzy pracowali na szczeblu ministerialnym i mają kasę o której możemy pomarzyć odkładając przez najbliższe naście lat naszego żywota na tym ziemskim padole, Nie będę więcej pisał bo może będzie okazja pogadać na miejscu. Jeśli poczułeś się obrażony moją bazgraniną z góry przepraszam.
forumowicz

Cześć Janku,
Dziękuje za odpowiedź. Pragne z tego miejsca Cię zapewnić,że wobec Twej osoby nie mam żadnych zastrzeń tym bardziej,że podchodzimy do ludzi tak samo i nikim nie gardzimy,tylko nie którzy mają się za alfe i omege nie dostrzegając innych,każdy jest kowalem swojego losu. Nie musisz przepraszać ponieważ cenie Twoje zdanie,a myśle że będzie okazja do rozmowy w Stegnie tym bardziej,że również nie jestem do nikogo negatywnie nastawiony ponieważ nie wiadomo co może się stać,dzisiaj na wozie jutro z wozu,szanuje szczerość i cenie ją,ale nie lubie fałszywego słowa i myśle,że jak tutaj mamy dobry można powiedzieć-napisać idealny kontakt to będzie taki sam w Stegnie. Nigdy nie wywyższałem się i nikogo nie traktowałem źle,mimo że pracowałem z różnymi ludźmi,jestem normalnym człowiekiem,który tylko cierpi z samotności i przez chorobe,która nie raz mnie osłabia i ma się nieraz wszystkiego dosyć.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Więcej luzu, nie przejmuj się za bardzo swoją chorobą bo dobre nastawienie do życia to połowa leczenia a dołek psychiczny jest gorszy od największego wroga bo jego można zignorować a ze stresem jest ciężko wygrać. Nie poddaj się. Do góry uszy i do przodu, żwawo na parkiety salonów wszystkich kurortów.
forumowicz

Zobaczymy czy tak będzie jak piszesz w Stegnie i nie zaprzeczam,że będe siedział w pokoju ;) Jestem otwarty na wszystkie propozycje :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tak trzymaj :x :x :x :x
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Alek pisze:Witam Tesia :kwiat:
Wspomniałaś i wypominasz,że było miło w temacie Stegny mimo,że nie jedziesz ale dlaczego nie używasz PW tylko ogólnie,tak żeby każdy czytał o podbojach i innych ekscesach,nie jestem jakimś zadufanym typkiem,którego może macie na myśli ale nie lubie jak się pisze nie na temat,zwłaszcza potem między sobą się punktujecie,a drugiego macie za nic i uważacie tak myśle,że jak się ma mało postów to trzeba tą osobe ignorować. Zauważyłem,że jesteś troszeczke inna zawiodłem się na Tobie,a widze że nawet na forum nie potrafisz się przedstwawić,gdzie Twe maniery,skoro ktoś się wita to odpowiedz a nie zaczynaj drążyć temat,który był przez kogoś założony. To,że masz tytuł "Przyjaciela Forum" nie liczysz się stawiasz na swoim,że zawsze masz racje a ktoś inny jest w błędzie,więc pomyśl na drugi raz co napiszesz,a nie od razu pierwsza myśl i od razu napisać w czyimś poście nie na temat. Kilkakrotnie odpisywałem w tematach,które zakładałaś i nawet nie przeczytałem słowa dziękuje tylko wywyższanie się,co to nie Ja.

Witam Jan myśle podobnie jak Ty,ale można ćwiczyć pisanie w "Na każdy temat" założyć sobie jakiś ciekawy temat i pisać do woli,wogóle nie czytacie regulaminu przy zakładaniu konta,albo macie po kilka i doprowadzacie do szewskiej pasji w końcu tutaj każdy chce się czegoś dowiedzieć na temat wyjazdu,może ktoś napisze z sensem,a nie że ciągle jakieś niezrozumiałe tematy nie trzymające się danego tematu,załóżcie sobie swój temat i piszcie do woli,a nie żeby drugiego mieć za nic,cwaniactwo może i jest w modzie,ale pogarda dla drugiego człowieka jest niczym dobrym,choć to internet i można pisać co się chce to dajmy sobie szacunek,bądźmy ludźmi a nie wilkami dla siebie.
Witam.
Bardzo szybko mnie oceniłeś, dziękuję. A manier chyba mi nie brakuje. Poznałam kilka osób z tego forum osobiście i to one mogłyby się wypowiadać na ten temat :(
Oceniłam tylko Twój wpis, który też sprawił mi jakiś smutek bo przecież pisałam w nie swoim temacie. No cóż. Trudno. Życie nie raz mnie już doświadczyło więc Twoja ocena to tylko kolejna do kolekcji wśród osób, które wcale mnie nie znają.
Życzę wszystkiego dobrego i zastanowienia przed oceną nieznanych Ci osób. Pozdrawiam.
forumowicz

Witaj Tesia :kwiat:
Nie oceniłem Cię bardzo szybko i zauważyłem po Twoich wpisach jak odnosisz się,czy jestem z gorszej gliny? Nie wątpie w Twoje maniery. Również byłem na spotkaniu forumowym w Ciechocinku i było pare osób z forum. Nie ukrywam tego,że jestem szczery do bólu-przepraszam,ale nie lubie ignoracji jak coś napisze,a nie ma jasnej odpowiedzi w danym poście,czy to tak ciężko zrozumieć. Jestem człowiekiem jak Ty Tesia :kwiat: i nie tylko Ciebie życie doświadczyło,nie ma życia usłanego różami,nikt nie powiedział,że będzie łatwo. Chciałem i pragnąłem Cię poznać osobiście nadal tak myśle,ale nie wiem jak teraz to się potoczy,ale w końcu kto się czubi ten się lubi,chyba że myślisz inaczej skreślając człowieka,który potrafi kochać,a nie chce stracić kogoś na kim mu zależy. Dziękuje za dobre słowo i odpowiedź. Miłego dnia i weekendu życze. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ