Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Niespełna miesiąc oczekiwania??? Wydaje się nieprawdopodobne, skoro w innych oddziałach oczekuje się od 12 do 24 miesięcy. To tylko potwierdza, że NFZ jest nieprzewidywalny, no chyba że to skierowanie na prewencję rentową ZUS.
Witaj Kristi ,tak czasami się zdarza ,tak kiedyś miałam 2 tygodnie od zarejstrowania skierowania dostałam tel ,że jadę .Myślę ,że to się już nie powtórzy chociaż Kto to wie
Pozdrawiam ciepło
Witam dziekuje za info ,jak status się z mieni to zaraz Was poinformuję ,ale z tego co obserwuje to duzo niema chętnych bo za szybko mkną te numerki Pozdrawiam/Ludwik
Krysti, gratulacje.
Ja mam obietnice po dzisiejszej rozmowie w NFZ mam obiecany wyjazd marzec/kwiecień tego roku. 23 lutego minie rok oczekiwania na wyjazd w góry. Pozdrawiam