Proszę o jakąś podpowiedź, pomoc, ponieważ jadę do sanatorium pierwszy raz, dziś mój nr to 2225, proszę napiszcie jak to wygląda, kiedy mniej więcej może być termin mojego wyjazdu, czy jak spadnie np do nr 1 to już oznacza, że się wyjeżdża czy się jeszcze czeka. Wiem od swojej Pani doktor, że jadę do Piwnicznej Zdrój lub Jedliny Zdrój. Bardzo zależy mi na jakiejś informacji, bo ja pracuję, a 1 kwartał u mnie to bardzo gorący okres
Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
-
nike1972
- Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2015 01:20
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 6 razy
Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
Proszę o jakąś podpowiedź, pomoc, ponieważ jadę do sanatorium pierwszy raz, dziś mój nr to 2225, proszę napiszcie jak to wygląda, kiedy mniej więcej może być termin mojego wyjazdu, czy jak spadnie np do nr 1 to już oznacza, że się wyjeżdża czy się jeszcze czeka. Wiem od swojej Pani doktor, że jadę do Piwnicznej Zdrój lub Jedliny Zdrój. Bardzo zależy mi na jakiejś informacji, bo ja pracuję, a 1 kwartał u mnie to bardzo gorący okres
Witaj na forum nike1972 na pewno lada dzień otrzymasz skierowanie może juz jutronike1972 pisze:Witam Wszystkich bardzo cieplutko
Proszę o jakąś podpowiedź, pomoc, ponieważ jadę do sanatorium pierwszy raz, dziś mój nr to 2225, proszę napiszcie jak to wygląda, kiedy mniej więcej może być termin mojego wyjazdu, czy jak spadnie np do nr 1 to już oznacza, że się wyjeżdża czy się jeszcze czeka. Wiem od swojej Pani doktor, że jadę do Piwnicznej Zdrój lub Jedliny Zdrój. Bardzo zależy mi na jakiejś informacji, bo ja pracuję, a 1 kwartał u mnie to bardzo gorący okres. Jak sprawdzam numerki to dziennie spada od 200 - 300, jeśli by tak było dalej to za ok 10 dni będę miała nr 1, czytałam gdzieś na necie, że najmniej do 2 tygodni do wyjazdu powinnam otrzymać list z NFZ, a tu nic. Proszę o jakieś informacje jak to wygląda
Pozdrawiam
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
dostają przydziały każde NFZ mają inne okresy oczekiwania .
Różnie przysyłają ja dostałam ostatnio 2 miesiące przed wyjazdem inni czekają dłużej krucej .
Masz bliski numer do otrzymania listu z zaproszeniem do sanatorium trafnego przydziału pozdrawiam
-
nike1972
- Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2015 01:20
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 6 razy
Witaj Mariomaria123 pisze:Chyba ten temat co założyła wyspiarka-kolejka na 2017 r. Jak na razie nikt nie jest zainteresowany tym tematemKażdy może z przyzwyczajenia zagląda tutaj
Założyłam tamten wątek, gdy ten został zablokowany. Obecnie nie ma sensu pisać w obu, więc logiczne jest, że zostaiemy tutaj. Bardzo dobrze że tam nikt nie pisze (skoro mamy odblokowaną POCZEKALNIĘ), bo zrobiłby się bałagan...
Skoro Medi pisze, że ten temat jest powielany... to chciałabym wiedzieć gdzie jeszcze można popisac z ludzmi czekającymi na wyjazd w 2017r.
-
jawa 53
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 gru 2013 07:17
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Gdy ją zatrzymano cieplej się ubrałem
Przespałem postój gdzieś pod semaforem
Dzisiaj się obudziłem z dobrym humorem
Nocna zmiana semafor odblokowała
Cieszy się z tego kolejkowa wiara cała
W sprawach formalnych grzecznie się melduję
Dzisiaj 28828 więc nadal w kolejce oczekuję.
Pozdrawiam oczekujących.
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Ja mam numerek 2222 i wiem, że przyjdzie mi jeszcze 3-4 miesiące czekać - co NFZ to inaczej.nike1972 pisze:Witam Wszystkich bardzo cieplutko
Proszę o jakąś podpowiedź, pomoc, ponieważ jadę do sanatorium pierwszy raz, dziś mój nr to 2225, proszę napiszcie jak to wygląda, kiedy mniej więcej może być termin mojego wyjazdu, czy jak spadnie np do nr 1 to już oznacza, że się wyjeżdża czy się jeszcze czeka. Wiem od swojej Pani doktor, że jadę do Piwnicznej Zdrój lub Jedliny Zdrój. Bardzo zależy mi na jakiejś informacji, bo ja pracuję, a 1 kwartał u mnie to bardzo gorący okres. Jak sprawdzam numerki to dziennie spada od 200 - 300, jeśli by tak było dalej to za ok 10 dni będę miała nr 1, czytałam gdzieś na necie, że najmniej do 2 tygodni do wyjazdu powinnam otrzymać list z NFZ, a tu nic. Proszę o jakieś informacje jak to wygląda
Pozdrawiam
Dobrze zrobiłas, ze po info poszłas na forum sląski NFZ.
Tam wiedzą wszystko
Bogutka
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz