chetny pisze:cierpliwa pisze:Próbowałach dpd, ale kurier pedzioł, że łon niy odbiyro, ino musza mu przywiyźć. To jo sie wystraszyła, że łon ani niy łodbiyro, ani niy dostarczo

I beztóż byda targać mój dobytek sama. No, tak po prowdzie ino do autobusu, a potym do obiektu. Ale tam, kaj jada, jest jedna (słownie jedna) taxi. A liczyć na przygodnego tryjgra, to strach

Może sie zrobić jakoś krziwda abo nabawić jakijś przepukliny? Nigdy tyż niy wiadomo, w jakij walucie bydzie chcioł zapłaty ? To jo sie już wola pokulać sama z moim kofrym .... i wacikami

Cyz byś do Iwomicza jechała

bo tam je jedne taksi na colko wieś

to może se dorob kołecka ze boku jak we dziecinnym kole

Tyś niy ino chętny, ale i bystry

Wiysz, to, co pisałach, to tak z przymrużyniym łoka trza brać. Na tako wieś styknie pora, abo dwie wygodnych szczewików, sportowe łoblycynie, ale do Krakowiaka abo inkszyj Zdrojowyj abo Glorietty musza mieć moje szpileczki. A do szpileczek jakoś kiecuszka, tasieczka, o reszcie niy wspomna. Dobrze wiysz, że cy to mało, cy srogo "dziura", cy Krynica cy Długopole, to zawsze jes rewio mody. Jo i mój krziż momy na szczynście dystans do tego. Ale i tak jes co ciongnąć. I tukej bez komentu, bo mom na myśli ....kofer

Jo bych poszła dalij, może taki mały motorek do kofra